Care sunt rules de baza la jocul de blackjack

Blackjack (numit si „21”) este un joc de carti distractiv si placut la cazino. Regulile de baza ale blackjack-ului sunt destul de usor de invatat.

Dupa cum sugereaza si numele 21, obiectivul jocului este sa se apropie cât mai mult de 21 de puncte cu cartile – fara a trece peste – si sa ai un total mai mare decât dealerul.

Jocul incepe cu jucatorul care pune un pariu, apoi primeste doua carti cu fata in sus. De asemenea, dealerul primeste doua carti.

Jucatorul câstiga suma pariata daca valoarea totala a cartilor sale este mai aproape de 21 decât cartile dealerului. Un alt mod de a câstiga este daca dealerul depaseste 21, in timp ce jucatorul nu. Jucatorul pierde suma pariata daca totalul sau depaseste 21.

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cazino de departe este douazeci si unu sau, cu alte cuvinte, blackjack. Pare sa ofere tot ce are nevoie de un jucator pentru a obtine un nivel ridicat de divertisment. Regulile sale sunt usor de retinut, ceea ce face jocul perfect pentru toate tipurile de jucatori, chiar si pentru cei fara experienta. Acest joc de carti este renumit si pentru faptul ca are una dintre cele mai mici margini ale casei, in comparatie cu restul clasicilor cazinourilor.

Blackjack prezinta un element de abilitate, ceea ce inseamna ca poti influenta foarte mult rezultatul fiecarei mâini aplicând o strategie. In acest fel, aveti o sansa decenta de a câstiga si chiar de a face profit, lucru pe care nu vi-l ofera multe jocuri de cazino.

Blackjack este un joc de carti in care tu si restul jucatorilor care stau pe masa concurezi impotriva unui dealer. Miscarile pe care fiecare participant le face sa nu le afecteze in mod direct, iar atentia principala ar trebui sa fie concentrata asupra bataii dealerului. Dealerul este persoana care reprezinta cazinoul si este responsabil pentru conducerea procesului de joc intr-o maniera lina si profesionala.

Obiectivul tau principal este sa-l invingi prin formarea unui total in mâna care sa fie cât mai aproape de 21. Cu toate acestea, retineti ca daca depasiti acest numar, pierdeti automat pariul. In astfel de situatii, termenul go bust este folosit pentru a indica faptul ca jucatorul respectiv a pierdut. Devii un câstigator daca totalul mâinii tale este mai mare decât cel al dealerului sau daca depaseste 21. Initial, jocul a fost jucat cu un singur pachet de carti, dar in zilele noastre tot mai multe variatii deviaza de la aceasta regula. Indiferent daca joci blackjack intr-un cazinou terestru sau bazat pe web, cel mai probabil ai sa te urci intr-un joc care foloseste patru sau sase seturi de carti.

Știri relevante