Menu

Care sunt sansele ca ambele echipe sa marcheze in meci

Un exemplu poate fi ca doriti sa pariati pe Manchester United pentru a invinge West Ham, dar sansele sunt mici, spuneti 2/5 (1.40) pe United pentru a castiga direct. Crezi ca Man Utd va castiga, dar si tu crezi ca West Ham va inscrie un gol in joc. In acest caz, este posibil sa puteti obtine pariuri de egalitate (2.0) la un pariu AMBELE ECHIPE MARCHEAZA oferind un pret mult mai bun decat single-ul castigator. Cel mai bun aspect este insa daca West Ham provoaca o suparare si continua sa castige spunand 3-1, inca castigi atata timp cat ambele echipe marcheaza in timpul meciului.

Sansele ca ambele echipe sa inscrie in fotbal variaza in functie de echipa si liga, dar, in medie, ambele echipe vor inscrie in Premier League in jur de 50% sau jumatate din timp. Daca impartiti acest lucru in prima si a doua jumatate, considerati ca probabilitatea ambelor echipe sa inscrie in prima repriza este putin sub 20%, aproximativ 1/5 din timp si putin sub 25% in a doua jumatate, aproximativ un sfert din timp .

Daca ambele echipe marcheaza in prima jumatate, sansele ambelor echipe de a marca in a doua repriza este cu aproximativ 3-4% mai mare decat media generala. Daca niciuna dintre cele doua echipe nu inscrie in prima repriza, sansele sunt acum cu aproximativ 2-3% mai mici decat media celor doua echipe care au marcat in a doua repriza. Daca o echipa marcheaza in prima jumatate, sansele de a marca in urmatoarea perioada sunt aproximativ medii cu putin sub 25%.

Oricare ar fi sa il privesti, acesta este o intamplare foarte frecventa si este mult mai probabil decat sansele unei remize, de exemplu, care se intampla in jur de 30% din timp. Chiar daca pariati pe o remiza, este mai bine sa pariati pe remiza si ambele echipe sa inscrie (daca piata este disponibila), deoarece mai putin de 10% din remize sunt fara destinatie.

Bookies-urile concureaza in mare masura la preturile cotei AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, in special pentru jocurile mai mari, prin urmare, pariurile sensibile pe aceasta piata pot produce adesea rentabilitati bune.

Plasarea unui pariu multiplu AMBELE ECHIPE MARCHEAZA poate adauga foarte multa valoare pariurilor dvs. daca credeti ca ambele echipe vor gasi spatele netului. Acumulatoarele conventionale pe liniile W-D-W pot fi adesea frustrante, fie ca trebuie sa arunci un outsider, fie trebuie sa ai o multime de linii pentru a obtine un randament bun.

Știri relevante