Menu

Care sunt sansele de a se acorda un penalty si cartonas

Care sunt sansele de a se acorda un penalty si cartonas

Fotbalist din prima liga In acel sezon, cele doua cluburi din Manchester au terminat cu o diferenta de gol combinata de 119, acumuland 181 de puncte intre ele. In schimb, Crystal Palace a incheiat cu o diferenta de gol de -10 si 44 de puncte. Cu toate acestea, cand te uiti la tabelul de mai sus, cluburile din Manchester au primit doar cu o pedeapsa mai mult decat Eagles.

Ne asteptam cu adevarat ca un club care a incheiat campania cu o diferenta de gol de -10 sa petreaca mai mult timp in careu, decat doua cluburi care au avut o diferenta de gol combinata de 119? Avand in vedere ca au castigat atatea penalitati, vi s-ar fi iertat ca si-ati imaginat ca trebuie sa le aiba, dar este greu de crezut.

Daca nu este cazul, atunci cum s-au acordat atat de multe penalitati in sezon? Scriitorul Paul Tomkins a facut o cantitate corecta de cercetari care sugereaza ca mai multe penalizari se adreseaza jucatorilor britanici decat jucatorilor de mai departe. Aproximativ 60% din penalitatile sunt destinate jucatorilor din Marea Britanie, chiar daca acestea reprezinta doar 40% din personalul care joaca in liga. Aceasta include toti jucatorii, numarul scazand mai putin daca te uiti doar la atacatori.

Daca te gandesti sa pariezi la o echipa care primeste o penalizare, merita sa arunci o privire pentru a vedea cati jucatori britanici au in echipa lor. Sugestia de la Tomkins este ca arbitrii sa aiba incredere ca jucatorii britanici nu se vor scufunda, in timp ce cei straini vor face acest lucru, ceea ce este in concordanta cu statisticile.

Acum ca ne-am analizat de ce s-ar putea acorda penalitati anumitor jucatori mai mult decat altii si merita sa ne amintim in lista noastra de jucatori de mai sus ca ei sunt cei care au luat penalty-ul, nu neaparat cei care au castigat spotul in primul rand, sa aruncam o privire asupra sanselor ca unul sa fie dat in primul rand.

In sezonul 2017-2018 s-au acordat 80 de penalizari in 380 de jocuri. Evident, unele dintre ele au fost date in acelasi meci, cum ar fi cand Harry Kane a luat doua impotriva lui Liverpool pentru a ne da aceasta statistica despre Tottenham Hotspur si Kop a incheiat penalitatile din intro. Luati-o totusi ca medie si inseamna ca exista aproximativ o sansa de 21,05% de o penalizare in meciul pe care pariati.

Aceasta este o sansa de la 1 la 5, asa ca poate nu este de mirare ca multi oameni cred ca exista sansa ca o penalizare sa fie data intr-un joc si sa parieze in consecinta. Care este totusi sansa ca penalty-ul sa fie inscris?

Știri relevante