Menu

Care sunt secretele unui algoritm de ruleta

Care sunt secretele unui algoritm de ruleta

Deschideti tabla Ruleta, cumparati cateva jetoane si utilizati algoritmul de predictie Ruleta pentru a castiga fiecare rotire.

In timp ce majoritatea dintre noi nu pot visa decat la acest lucru, profesorul Michael Small de la Universitatea din Australia de Vest si Dr. Chi Kong Tse, de la Universitatea Politehnica din Hong Kong, au decis ca ar putea face mai bine.

Ei au decis ca, cu abilitatile si cunostintele lor, pot veni cu un algoritm, ceva care ar putea revolutiona modul in care jucam Ruleta.

In ultimii trei sute de ani, jucatori, oameni de stiinta si matematicieni au incercat sa gaseasca o modalitate de a prezice numerele Roulette.

De la algoritmi pana la dispozitivele de hacking, toti au muncit foarte mult pentru a crea o formula de predictie a ruletei care sa le permita jucatorilor sa bata masina – o data pentru totdeauna.

Este lupta fara sfarsit dintre David (noi) si Goliat (Cazinoul). Si este la fel de pasionat si de interesant ca intotdeauna.

Decizia de a gasi un algoritm pentru a castiga la ruleta a crescut de-a lungul anilor si nu este surprinzator.

Din ce in ce mai multe site-uri Roulette apar pe internet si calculatoare care proceseaza rapid, oferind oamenilor de stiinta capacitatea de a realiza calcule neplacut complicate in cateva secunde, nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a lucra la o formula de predictie Ruleta.

Potriviti dorinta puternica de a crea un predictor de ruleta cu marile imbunatatiri ale tehnologiei pe care le vedem care se intampla in fiecare zi si veti intelege de ce unii oameni de stiinta perseverenti au decis sa-si dedice timpul sa caute o modalitate de a prezice numerele la Roulette si sa rezolve joc.

Au existat mai multe rapoarte populare ale diferitelor grupuri care exploateaza natura determinista a jocului Ruletei pentru profit”, afirma cercetarile profesorului Mic si Dr. Chi Kong Tse.

In studiu, oferim o scurta trecere in revista a istoriei respective si apoi ne-am propus sa determinam in ce masura acel determinism poate fi exploatat cu adevarat pentru profit.

Pentru a face acest lucru, cercetatorii ofera „un model foarte simplu pentru miscarea unei roti si a unei bile de ruleta si demonstreaza ca cunoasterea pozitiei initiale, a vitezei si a accelerarii este suficienta pentru a prezice rezultatul cu certitudine adecvata.

Știri relevante