Menu

Casa pariurilor are şi varianta online

Casa pariurilor are si varianta online

Casa Pariurilor pe site-ul web

Casa Pariurilor oferă şi pariuri sportive on line, dar înainte de a vă deschide un cont, trebuie să fiţi siguri că aveţi toate informaţiile necesare.

Clienţii noi nu beneficiază de bonus de bun venit. Dar, totuşi, există posibilitatea să beneficiate de un bonus fără depozit sau de un bonus foarte atractiv pentru următoarea depunere. Bonusurile fără depozit pot să varieze ca suma, de la 50 de RON, 25 RON sau mai pot fi bonusuri de 100 % în limita a 50 RON. Dar punctul forte al acestor bonusuri este reprezentat de condiţiile de rulaj: de fiecare dată, bonusul trebuie rulat o singură dată pe orice cotă, înainte de a fi posibilă o retragere. Astfel de oferte nu erau întâlnite înainte şi nu este exclus ca această agenţie să mai ofere pe viitor astfel de oferte.

Sunt oferite mai multe metode de plată, precum card de credit/debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar. Dar, se poate depune şi fără card sau portofele electronice direct într-o agenţie stradală. Tot ce trebuie să faceţi este să mergeţi în cea mai apropiată agenţie stradală cu sum ape care doriţi să o depuneţi, cu uşerul vostru, iar apoi banii vor fi transferaţi direct în contul vostru. Mai mult, sumă minimă care poate fi depusă este de doar 10 RON. În acelaşi mod se pot face şi retragerile.

Oferta Casa Pariurilor are ligi obscure

Dacă vreţi să pariaţi sporturi mai puţin populare, atunci agenţia nu este cea potrivită, deoarece sunt acoperite decât vreo 8-9 sporturi, ceea ce este foarte puţin pentru o casă de pariuri on line, în condiţiile în care majoritatea operatorilor concurenţi au măcar 15 sporturi, iar unii ajung chiar la 30-35. În schimbla meciuri importante de fotbal, oferta este bogată, conţinând pariuri pe cornere, cartonaşe, penalty-uri s multe altele, lucruri care reprezintă un plus.

Oferta live nu este nici ea una extraordinară., fiind destul de multe agenţii care stau mai bine la acest capitol. În schimb, cotele sunt destul de bune, în special pentru echipa favorită.

Chair dacă în privinţa pariurilor sportive, Casa Pariurilor nu este ca mai indicate agenţie pentru plasarea pariurilor, când vine vorba de pariurile loto, Casa Pariurior este locul potrivit.

Mediul online este mereu bine de utilizat când doreşti să beneficiezi de mult confort şi facilităţi pe care nu le vei avea dacă te deplasezi la o agenţie terestră.

Știri relevante