Menu

Casa pariurilor are si varianta online

Casa pariurilor are si varianta online

Casa Pariurilor ofera si pariuri sportive on line, dar inainte de a va deschide un cont, trebuie sa fiti siguri ca aveti toate informatiile  necesare.

Clientii noi nu beneficiaza de bonus de bun venit. Dar, totusi, exista posibilitatea sa beneficiate de un bonus fara depozit sau de un bonus foarte atractiv pentru urmatoarea depunere. Bonusurile fara depozit pot sa varieze ca suma, de la 50 de RON, 25 RON sau mai pot fi bonusuri de 100 % in limita a 50 RON. Dar punctul forte al acestor bonusuri este reprezentat de conditiile de rulaj:de fiecare data, bonusul trebuie rulat o singura data pe orice cota, inainte de a fi posibila o retragere. Astfel de oferte nu erau intalnite inainte si nu este exclus ca aceasta agentie sa mai ofere pe viitor astfel de oferte.

Sunt oferite mai multe metode de plata, precum card de credit/debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar. Dar, se poate depune si fara card sau portofele electronice direct intr-o agentie stradala. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti in cea mai apropiata agentie stradala cu sum ape care doriti sa o depuneti, cu userul  vostru, iar apoi banii vor fi transferati direct in contul vostru. Mai mult, suma minima care poate fi depusa este de doar 10 RON. In acelasi mod se pot face si retragerile.

Daca vreti sa pariati sporturi mai putin populare, atunci agentia nu este cea potrivita, deoarece sunt acoperite decat vreo 8-9 sporturi, ceea ce este foarte putin pentru o casa de pariuri on line , in conditiile in care majoritatea operatorilor concurenti au macar 15 sporturi, iar unii ajung chiar la 30-35. In schimbla meciuri importante de fotbal, oferta este bogata, continand pariuri pe cornere, cartonase, penalty-uri s multe altele, lucruri care reprezinta un plus.

Oferta live nu este nici ea una extraordinara. , fiind destul de multe agentii care stau mai bine la acest capitol. In schimb, cotele sunt destul de bune, in special pentru echipa favorita.

Chair daca in privinta pariurilor sportive, Casa Pariurilor nu este ca mai indicate agentie pentru plasarea pariurilor, cand vine vorba de pariurile loto, Casa Pariurior este locul potrivit.

Mediul online este mereu bine de utilizat cand doresti sa beneficiezi de mult confort si facilitati pe care nu le vei avea daca te deplasezi la o agentie terestra.

Știri relevante