Menu

Casa pariurilor bilet

casa pariurilor bilet

Pariurile cu bilet (cunoscute si sub denumirea de pariuri multiple) implica pariarea pe selectii multiple din acelasi bilet de pariu. Cotele pentru fiecare selectie sunt inmultite intre ele si cu miza initiala pentru a determina castigurile totale. In cele mai multe cazuri, daca o selectie pierde – Casa pariurilor, intregul pariu bilet de fotbal va fi pierdut.

Un pariu bilet se bazeaza pe o selectie castigatoare la alta pentru a acumula plati cu volum mare. Orice pariu cu selectie multipla poate fi considerat a fi un bilet, sau pe scurt. Ideea este ca, cu fiecare selectie castigatoare, plata dintr-o selectie devine miza pentru urmatoarea. In acest fel, chiar daca este posibil sa fi mizat foarte putin la inceput, pana la sfarsit miza ta ar trebui sa fie o suma semnificativa, generand astfel o plata consistenta.

Avantajul unui bilet este ca castigurile sunt mult mai mari. Cu toate acestea, dezavantajul unui bilet este ca este nevoie de o singura selectie pierzatoare pentru ca intregul pariu sa fie pierdut. Pentru a ajuta la combaterea acestui lucru, exista pariuri cu sistem de acoperire completa in care selectiile pot fi disecate intr-o serie de duble mai mici, inalte si alte permutari care functioneaza alaturi de acca mai lung si drept. Cu acestea, poti, pentru un pret, chiar sa arunci in single.

Desi exista multe tipuri de pariuri cu bilet, atunci cand vorbim despre accas vorbim de selectie multipla, pariuri pe o linie in care castigurile de la o selectie trec pe alta, sporind bulgarele de zapada pe masura ce se realizeaza. Astfel, acestea sunt pariuri simple care grupeaza numeroase pariuri. Pentru a castiga, fiecare dintre alegerile tale trebuie sa castige, indiferent de eveniment. Aceste pariuri pot functiona pe oricare sau pe toate sporturile, chiar si in acelasi timp. Nu conteaza daca ati ales unul sau doi cai pentru intalnirea de top de dupa-amiaza si ati adaugat cateva selectii de fotbal din lista de meciuri din acea noapte. S-ar putea chiar sa ai un sentiment puternic ca un meci NFL va avea loc in SUA peste noapte. Articol pe Concurs casa pariurilor.

Accas pot include echipe castigatoare, jucatori, cai sau chiar diverse piete de fotbal, cum ar fi ambele echipe de marcat (BTTS) sau pariurile pe goluri peste/sub. Toate acestea pot lucra impreuna intr-un singur bilet de selectie multipla. Acestea fiind spuse, amestecarea sporturilor dvs. intr-un acca poate afecta potentiale stimulari si promotii de asigurare la unele case de pariuri online.

In timp ce acca creste cotele tale de pariuri daca ai suficiente selectii, asigurarea acca plateste adesea daca una dintre alegerile tale te dezamageste. Daca nu aveti asigurare, atunci amintiti-va intotdeauna optiunile de incasare. Pariurile cu bilet sunt una dintre cele mai interesante forme de pariuri, deoarece, in afara de emotia si emotiile evidente pe care le genereaza, ati putea sa pariati ca un high roller ajungand la punctul culminant, in ciuda faptului ca puneti doar bani mici atunci cand pariati.

Din punct de vedere numeric, acestea sunt sport pariuri foarte usor de inteles. Dupa cum am subliniat in tabelul de mai sus, majoritatea acestor pariuri sunt numite astfel dupa numarul de alegeri pe care le contin. Important este ca toate acestea sunt pariuri directe in care este nevoie de o singura selectie pierzatoare pentru a reduce intregul pariu. Desigur, probabilitatea de a obtine mai multe selectii castigatoare scade cu cat includeti mai multe alegeri. Dar, invers, pe masura ce probabilitatea se indreapta spre exterior, la fel si cotele si 20 de selectii castigatoare vor juca mult mai mult decat o simpla tripla. Acestea fiind spuse, daca aveti un sentiment pentru cativa castigatori din afara cotelor lungi, atunci chiar si dublurile pot plati bine.

Vezi noul articol de blog – Pariu sansa casa pariurilor: https://pariubet.ro/pariu-sansa-casa-pariurilor/.

Știri relevante