Menu

Casa pariurilor cum se joaca

Pariubet_Default_image

Luand exemplul de cum se joaca la pariuri de mai sus, daca joci la casa pariurilor care nu se confrunta cu probleme de licenta este expus peste Anglia, atunci o expunere cu expunere spaniola va fi expusa peste Spania. Acest lucru inseamna ca sa joci la casa pariurilor din Romania isi poate pune raspunderea generala cu bookie-ul spaniol si vice-versa, in acest fel ambii realizeaza un profit mic in orice mod (datorita marjelor lor) fara a fi nevoit sa-si asume riscuri. Ei fac acest lucru prin intermediul caselor de pariuri angro care lucreaza eficient ca o casa de compensare a carților dezechilibrate.

Acest sistem acopera sa joci la casa pariurilor in 99% din cazuri. Cu toate acestea, vor exista intotdeauna scenarii, insa toate casele de pariuri au datorii pe aceeasi piața. Daca luam exemplul unui favorit puternic in Marea Naționala, acum toate casele de pariuri vor fi expuse prea mult si vor exista mai puține opțiuni pentru a depune pasivul in alta parte. In acest scenariu, intreaga industrie se pierde daca favoritul castiga, iar acest lucru se intampla destul de des.

Citiți povesti tot timpul in care rezervarile pierd pierderi de milioane pe pariuri individuale, aceasta este natura industriei, punerii in mod colectiv pot bate cartierul, dar se intampla foarte rar. Veți auzi vreodata un gemete de la casele de pariuri atunci cand pierd, raman foarte linistiți de 99% din ori ca fac profit.

Știri relevante