Menu

Casa pariurilor live score

casa pariurilor live score

Pe masura ce anii au trecut, a existat o crestere masiva a numarului de piete pe care sunt disponibile pentru a paria. S-au dus vremurile in care puteai doar sa pariezi pe cine va castiga sau daca jocul se va incheia la egalitate. Acum, exista sute de piete diferite si una foarte populara este piata under/over. Acest articol va analiza aceasta piata de pariuri si va oferi sfaturi despre cum sa obtineti castiguri din ea.

CASA PARIURILOR ÎNREGISTRARE CASA PARIURILOR ÎNREGISTRARE

 

Acesta este un pariu care poate fi folosit in mai multe moduri. Este asociat in principal cu numarul de goluri marcate intr-un joc. De exemplu, daca piata este sub sau peste 2,5 goluri, atunci exista doua pariuri posibile care pot fi facute. Pariul sub 2,5 goluri inseamna ca nu trebuie sa se marcheze niciun gol, unul sau doua goluri pentru ca pariul tau sa fie castigator.

Odata ce intra un al treilea gol, atunci pariul tau este pierdut. Cu toate acestea, daca ati pariat ca au fost marcate peste 2,5 goluri, atunci acel al treilea gol este o veste grozava, deoarece va castiga pariul. Este o piata grozava de urmarit in joc. S-ar putea sa-ti doresti ca un alt gol sa fie marcat sau sa te temi ca o echipa sa gaseasca fundul fileului, totul depinde de ce pariu ai facut. Cartile sportive online va vor oferi o multime de pariuri peste/sub obiective.

Ar putea fi putin sub/peste 0,5 goluri. Cu acest pariu, ai nevoie doar de un gol care sa fie marcat in joc pentru a fi un castigator, pariarea pe sub 0,5 goluri este la fel ca si pariarea pe un egal 0-0, deci cotele sunt aceleasi. Pe masura ce piata under/over progreseaza, cotele se vor schimba. In timp ce, un pariu de peste 0,5 goluri va avea cote scurte, in momentul in care ajungi la sub/peste 5,5 goluri, piata inferioara este cea care are preturile mult mai mici. Piata sub/peste goluri poate fi folosita si pentru doar o jumatate de meci de fotbal. Atunci cand este cazul, cotele vor fi mult mai bune pentru piata sub, chiar si pentru sub 0,5 si sub 1,5 goluri.

De asemenea, sansele de peste 2,5 si 3,5 goluri se vor prelungi din cauza jocului de doar 45 de minute. Nu este vorba doar de numarul de goluri pentru care poate fi folosita piata under/over. Poate fi vazut si la casele de pariuri sportive online pentru numarul de rezervari sau cornere. De asemenea, este posibil sa pariezi pe cate goluri va inscrie doar unul dintre echipe. Piata under/over poate fi combinata si cu altele. De exemplu, intr-un joc dintre Arsenal si Fulham, ai putea paria pe Arsenal pentru a castiga si daca vor fi sub/peste 2,5 goluri in joc.

Aceasta combinare de piete poate vedea unele cote mari, mai ales daca echipa mai putin favorizata castiga. Aceasta piata nu este doar pentru fotbal, poate fi folosita pentru multe sporturi, inclusiv baschet, box, tenis si rugby. Intr-un meci de cricket, puteti paria daca o echipa va inscrie sub sau peste un anumit numar de runde. Acelasi lucru este valabil si pentru parteneriate sau pentru numarul de wicket-uri pe care un bowler le poate lua. Daca exista o piata care implica un numar, atunci poate fi folosita piata under/over.

Știri relevante