Casa pariurilor loto si cele mai mari cote la loto

Acest articol va prezenta cateva informatii importante recente despre sistemele Casa pariurilor loto de care oamenii ar trebui sa fie constienti. Sistemul de loterie numit Casa pariurilor loto Systems a fost acum legat de cateva site-uri de revizuire a sistemului de loterie care încurajeaza oamenii sa foloseasca sistemul de loterie Casa pariurilor loto Systems, nu pentru ca sistemul este bun, pentru ca nu este, ci proprietarul acestor site-uri de recenzii , este, de asemenea, proprietarul Casa pariurilor loto Systems.

Aceste informatii au fost gasite de anchetatori care au consultat baza de date Whois pentru ambele, atunci cand a fost accesibila publicului. Baza de date care contine detaliile proprietarului si numele de domeniu a aratat ca Casa pariurilor loto Systems detinea acelasi proprietar ca un site de revizuire a sistemului de loterie numit Lottery-Guy.com si rivrapp.com. Cand proprietarul si-a dat seama ca detaliile lui Whois nu erau private, a schimbat-o rapid adaugand intimitate, astfel încat secretul sau sa nu fie dezvaluit, prea tarziu, acum este un fapt dovedit !!

De ce aceste informatii sunt extrem de importante? Este foarte important, deoarece avem cateva probleme aici pe care trebuie sa le abordam. Primul numar este cu Casa pariurilor loto Systems si faptul ca se afirma ca este detinut si creat de un profesor William Foster si Mark Collard, despre care stim acum ca pur si simplu nu este adevarul, este doar un scenariu fals, folosit doar pentru a reda pentru a-l face sa sune special. Toate gandurile legate de utilizarea unui astfel de sistem bazat pe informatiile înselatoare dezvaluite acum ar trebui sa va faca sa va ganditi de doua ori daca sistemul functioneaza conform revendicarilor.

Urmatorul numar este ca adevaratul proprietar al Casa pariurilor loto Systems este aceeasi persoana care detine si site-ul de revizuire a sistemului de loterie care împinge sistemul ca un sistem excelent de utilizat. Se preface ca nu este proprietarul propriu al Casa pariurilor loto Systems si doar îi sfatuieste pe oameni sa-l foloseasca, ceea ce stim si acum ca nu este complet adevarat. Deci, cu toate acestea scoase la lumina, s-ar parea ca Casa pariurilor loto Systems nu este altceva decat un Big Sham! Sistemul nu are castigatori reali si toate recenziile pozitive asociate sunt complet false, toate legate într-un fel de vanzatorul care le posteaza.

Ceea ce ne deranjeaza cu adevarat este, cati oameni au fost atrasi sa cumpere acest fals sistem de loterie din cauza tuturor minciunilor. Tot ceea ce înconjoara Casa pariurilor loto Systems îi induce în eroare pe oameni. Avem mai multa murdarie pe care am putea sa o adaugam la aceasta recenzie, care ar arata un comportament si mai umbros în ceea ce priveste adevaratul proprietar al sistemului, dar consideram ca ceea ce am dezvaluit în acest moment va fi suficient. Asa cum se mentioneaza în titlul nostru, Casa pariurilor loto Systems Honest Review, este exact ceea ce am dat, o recenzie sincera!

Știri relevante