Menu

Casa pariurilor lucky six

casa pariurilor lucky six

Lucky 6 este versiunea cu volatilitate scazuta a lotteriilor de cazinou live Casa pariurilor. Impreuna cu Lucky 5 si Lucky 7, face trio-ul celor mai bune jocuri live de acest gen. De asemenea, a fost actualizat recent cu un studio nou stralucitor. Cititi recenzia noastra Casa pariurilor Lucky 6 pentru a vedea cum este sa jucati acest joc in 2022.

Lucky 6 a fost ultimul dintre jocurile de loterie Lucky care a fost lansat. Cei doi care au aparut inainte au demonstrat deja ca exista o audienta numeroasa infometata de jocuri de loterie de top la cazinourile live. Este o piata relativ de nisa, dar Casa pariurilor a contribuit cu siguranta la extinderea sa. Jucatorii se pot bucura de el pe computere desktop si dispozitive mobile, cu o calitate impecabila de streaming live de la studiourile furnizorului din Lituania si Malta.

Exista cateva diferente majore intre Lucky 6 si titlurile sale surori. In primul rand, se extrag 35 din 48 de bile. Bilele sunt impartite in rosu si negru si sunt numerotate doar de la 1 la 48. Asta inseamna ca exista 6 bile cu fiecare numar. Totusi, acest lucru are un efect profund asupra modului in care functioneaza jocul si pariurile. Cu toate acestea, care varianta dintre cele trei loterie Lucky o preferati este in intregime o chestiune de preferinta personala.

Pe langa asta, Lucky 6 are prezentarea obisnuita, eleganta, asemanatoare TV a Casa pariurilor-ului. Este una dintre alegerile principale pentru fanii jocurilor de loterie de cazinou live, cu mai multe functii utile.

Cum sa joci Lucky 6

Pentru a intra in actiunea Lucky 6, jucatorii trebuie mai intai sa se alature unui cazinou live care prezinta jocul si apoi sa il selecteze in holul jocului. Odata ce jocul este incarcat, jucatorilor li se va oferi optiunea de a se alatura plasand unul sau mai multe pariuri utilizand talonul de pariuri care se gaseste in partea de jos a interfetei cu utilizatorul. Retineti ca exista zeci de pariuri Lucky 6 din care puteti alege.

Perspectiva exacta a talonului de pariuri se modifica in functie de tipul de pariu pe care doriti sa il plasati; cu toate acestea, informatiile pe care trebuie sa le introduceti acolo includ tipul de pariu (numere, numar, culori, suma impar/pare sau totala) si suma pariului (intre 1 USD si 50 USD).

Imediat ce trece perioada fixa de 4 minute, gazda anunta inceperea rundei. Transmisiunea este in direct si aparatul incepe sa deseneze bile. Sunt extrase doua bile pentru fiecare dintre cele trei sectiuni numite A, B si C. Numerele si culorile bilelor determina pariurile castigatoare si cele pierdute.

Dupa cum am mentionat anterior, exista sase seturi de bile numerotate intre 0 si 9. Acest fapt, impreuna cu cele trei sectiuni, este cheia pentru a intelege cum functioneaza Lucky 6. Aceste caracteristici sunt, de asemenea, cea mai mare diferenta intre Lucky 6 si Lucky 7.

Live Casino Cele mai bune sfaturi pentru Lucky 6

  • In ciuda numarului total mai mare de bile, Lucky 6 este mai putin volatil decat 5 sau 7. Acest lucru poate fi atribuit faptului ca exista 6 bile din fiecare numar.
  • Cu toate acestea, o volatilitate mai mica nu inseamna ca jocul este mai mult sau mai putin profitabil. RTP-ul Lucky 6 de 95% este identic cu alte loterii Casa pariurilor.
  • Desi acesta este 100% un joc de noroc de cazinou live, acoperirea pariurilor si sistemelor de pariere poate asigura randamente mai consistente. Ca atare, aceste doua concepte stau la baza unei bune strategii Lucky 6.

Știri relevante