Menu

Casa pariurilor oferta peste 2,5 goluri

casa pariurilor oferta peste 2,5 goluri

Peste/Sub este un set de cote in care pariezi daca scorul combinat se va aduna mai mult sau mai putin decat numarul total proiectat stabilit de catre cei care fac cote.

Daca credeti ca se vor inregistra mai multe puncte decat totalul proiectat, ati paria Over. Daca credeti ca vor fi mai putine puncte marcate decat totalul proiectat, ati paria Under.

Pariurile peste/sub, sau pariurile totale, sunt una dintre cele mai populare optiuni pentru pariorii sportivi, impreuna cu distribuirea punctelor și linia monetara.

Pariurile totale se bazeaza pur și simplu pe numarul de puncte marcate, fara nicio legatura cu rezultatul jocului. Pariurile peste/sub se gasesc in aproape toate sporturile, inclusiv in NFL, fotbal universitar, NBA, MLB și baschetul NCAA.

Inainte de a face un pariu Over/Under, va trebui sa decideti daca scorul colectiv va fi mai mare sau mai mic decat totalul cotelor și daca ar trebui sa faceti pariul acum sau mai tarziu – deoarece Over/Under s-ar putea schimba. Atunci veti dori sa intelegeti vig/sucul total și cat de mult aveti de caștigat.

Factorii de cote iau in considerare multi factori atunci cand stabilesc totalul peste/sub, dincolo de statisticile de baza ofensive și defensive ale echipelor implicate.

Vremea poate avea o influenta semnificativa asupra productiei de punctaj in sporturile in aer liber precum fotbalul și baseballul, vantul fiind conditiile cele mai de impact. Formatiile, accidentarile, planurile de antrenament, rezultatele acasa și in deplasare și programarea vor fi, de asemenea, masurate de catre cei care fac cote atunci cand stabilesc cote peste/sub.

Suma de bani pariata pe Over sau Under poate determina, de asemenea, totalul. Daca se pariaza mai multi bani pe Over, casele de pariuri sportive pot crește totalul pentru a atrage sa parieze pe Under. Daca se pariaza mai multi bani pe Under, casele de pariuri sportive pot scadea totalul pentru a trage bani pe Over.

Pe masura ce progresezi in calatoria ta ca parior de fotbal, vor exista momente in care vei realiza ca pariul pe marginea punctelor nu este cel mai bun pariu pe care il poti face pe un joc. De multe ori, apararea robusta, vremea proasta și echipele ofensive bazate pe alergare fac ca pariurile Over Under sa fie cea mai buna optiune.

In pariurile pe fotbal, sunteti in cautarea unui avantaj fata de pariuri sportive – un mic factor sau statistica sau tendinta care va ajuta sa obtineti o valoare și cote putin mai bune la pariul dvs. In pariurile Over Under, aceștia pot fi numeroși factori:

  • Ambele echipe sunt infractiuni bazate pe alergare? De ce conteaza asta? Doua motive. In primul rand, jocurile la sol consuma mult timp pe ceas. In al doilea rand, alergarea mingii nu te duce in sus și in jos pe teren la fel de repede precum trecerea mingii. Deci, teoretic, jocurile cu atacuri de alergare vor avea totaluri putin mai mici.
  • Este vremea un factor? Toata lumea a urmarit meciuri de fotbal in care ploaia sau zapada sau vanturile puternice sau frigul extrem au un impact asupra performantei echipelor. Adesea, acești factori vor contribui la scaderea numarului Over Under.
  • Sunt apararile dure? Acest lucru are sens doar ca apararile robuste vor fi mai greu de marcat decat apararile neglijente.

Știri relevante