Menu

Casa pariurilor oferta

casa pariurilor oferta

Unul dintre cele mai de incredere nume din industria pariurilor sportive este Casapariurilor. Casa de pariuri a fost infiintata online in 2014 si de atunci a fost un pionier. Multi oameni inca se refera la Casa de pariuri ca fiind „locul de unde isi are originea linia” si un cont este o necesitate pentru orice parior sportiv serios. Reputatia este totul in lumea pariurilor sportive online.

A spune ca Casapariurilor este un lider in afacerea de pariuri sportive online este un eufemism. Acesta este locul de unde incep toate liniile. Cele mai multe carti nici macar nu vor deschide o linie de pariuri pâna când casei de pariuri nu vor stabili numarul. Aceasta este o casa de pariuri cu volum mare care accepta pariuri de 5.000 RON la fel de obisnuit cum majoritatea cartilor accepta pariuri de 100 RON. Aici nu doar joaca jucatorii profesionisti, ci cu un program de fidelitate si bonusuri mai bune decât media, aici pariaza si fanul sportului obisnuit.

Exista o multime de oameni care vor paria doar cu o casa de pariuri de top, cum ar fi Casapariurilor. Prea multe companii au retras unul asupra clientilor lor sau au facut procesul de retragere mult prea dificil. Nu Casa de pariuri. Banii tai sunt acolo când vrei si nu vei fi interzis pentru ca ai câstigat. Pe masura ce industria a evoluat, la fel si Casa de pariuri. Accepta majoritatea formelor de criptomoneda si au acordat intotdeauna o prioritate ridicata sigurantei si securitatii clientilor lor. Exista atât de multe niveluri de securitate cu Casapariurilor si atât de multe masuri de protectie in vigoare incât utilizatorii pot avea incredere in confidentialitatea lor atunci când aleg sa se inscrie si sa trimita fonduri.

Daca nu pariezi cu Casapariurilor, ar trebui sa faci. Daca nu v-am convins inca, iata mai multe motive.

Cei nou la pariuri online trebuie sa fie constienti de tentatia bonusurilor de pe piata. Practic, fiecare pariuri sportive online le ofera, dar vechea zicala, daca pare prea bine pentru a fi adevarat, atunci probabil ca este, nu ar putea fi mai aplicabila decât in ​​lumea pariurilor sportive care incearca sa-ti câstige afacerea. La ce foloseste un bonus uimitor daca nu ai sanse mici sau deloc sa fii platit atunci când câstigi? Daca sunteti in cautarea celor mai mari si mai bune bonusuri, atunci veti gasi altele care sunt mai bune decât cele ale Casei de pariuri, dar avertisment emptor – cumparator fereste-te.

Acest lucru nu inseamna ca Casapariurilor nu extinde bonusurile clientilor noi si existenti, deoarece cu siguranta le fac si le vor aplica in momentul in care va inscrieti sau redepuneti. Bonusurile variaza in functie de promotiile speciale din timpul unui anumit sezon sportiv, dar este suficient sa spunem ca sunt disponibile si, in momentul scrierii acestui articol, cei care depun folosind o criptomoneda acceptata vor primi un bonus cash back de 25% pentru prima depunere de pâna la 500 RON. . Casa de pariuri ofera, de asemenea, un Program de fidelitate BetPoints cu statut de aur instantaneu la deschiderea unui cont. Clientii pot contacta serviciul pentru clienti pentru a afla despre numeroasele programe bonus prezentate la Casapariurilor.

Daca doriti sa va scufundati direct in actiune si nu doriti sa asteptati ca casa de pariuri sa-si traga picioarele aprobând depozitul dvs., atunci veti gasi Casapariurilor pe placul dvs. Exista o varietate de moduri de a depune practic fara asteptare, dupa ce ati introdus informatiile. Aceasta a fost o schimbare revigoranta fata de unele dintre celelalte case de pariuri pe care le-am analizat si lista de optiuni disponibile pentru a finanta conturile clientilor este, cel putin, abundenta. Euro, GBP, dolar american, dolar CDN, coroana suedeza sau coroana norvegiana sunt toate valute binevenite la Casapariurilor, in timp ce Visa, Mastercard si Amex sunt acceptate pe lânga o serie de altele. Depozitul minim este de 100 RON.

Cu toate acestea, cel mai usor mod de a muta bani in si din contul dvs. este prin intermediul criptomonedelor precum Bitcoin. Daca sunteti nou in lumea monedei digitale, Casapariurilor are un tutorial extrem de usor de urmat, unde puteti invata elementele de baza fara mult timp si efort. Bitcoin este cel mai recunoscut nume, dar nu este singurul, iar Casapariurilor accepta aproape 50 de criptomonede diferite. Am constatat ca serviciul pentru clienti a fost mai mult decât dispus sa ne ghideze prin procesul si ne-am explicat, in termeni simpli, pasii de la inceput pâna la sfârsit. Depunerile minime si maxime variaza in functie de metoda de depunere, dar alegeti metoda potrivita pentru dvs., iar reprezentantii de la Casapariurilor vor fi acolo pentru a raspunde la toate intrebarile daca le aveti.

Știri relevante