Menu

Casa pariurilor te invita sa pariezi pe mobil

AplicatIA Casa Pariurilor se poate descarca pentru:

  1. Android-presupune sa intrati pe site, iar in partea de jos a paginii trebuie sa dati click pe buonul “Descarca”. Apoi, vi se va deschide o pagina din care va trebui sa accesati “get in for Android”. Dupa ce aplicatia a fost descarcata, dat click pe “instalare”, moment in care instalarea aplicatiei va incepe.
  2. Descarcarea aplicatiei Casa Pariurilor pentru IOS. Pentru a putea descarca aplicatia pentru dispozitivele care folosesc acest tip de sistem de operare trebuie sa intrati in AppStore si sa cautati “Casa Pariurilor’. Aceasta va va apare folosinf denumirea de Casa Pariuri Sportive. Se poate descarca la fel ca orice alta aplicatie AppStore.

Daca descarcati aplicatia pentru dispozitivele care folosesc un sistem de operare Android, este posibil sa primiti un mesaj de avertizare, lucru care este unul normal, deoarece portalul de pe care descarcati aplicatia nu accepta aplicatii care au legatura cu jocurile de noroc. Din aceasta cauza, toate aplicatiile de pariuri pentru mobil pentru Android se descarca din surse externe.

Sunt si facilitate oferite de aceasta aplicatie pentru pariuri sportive, facilitate care va vor face sa descarcati si sa  instalati aceasta aplicatie.

-se pot urmari in direct transmisiuni live pe telefonul mobil.

-puteti primi notificari in timp real pentru biletele plasate.

-comentariul audio este in limba romana.

-aveti posibilitatea de a scana biletele jucate in agentie sis a urmariti desfasurarea lor pe telefonul mobil.

-are si functia de “Pariu Rapid”.

Trebuie spus ca acestea sunt doar o parte dintre facilitatile oferite de aplicatia Casa Pariurilor, mai multe avand posibilitatea sa le descoperiti in timp ce folositi aplicatia.

In legatura cu experienta folosirii acestei aplicatii, se poate spune ca aceasta este una net superioara in comparative cu site-ul optimizat pentru mobil, asa ca sunt indeplinite toate conditiile pentru a descarca si pentru a instala aceasta aplicatie destinata pariurilor sportive.

Toate aceste motive, la care se adauga si faptul ca, Casa Pariurilor este una dintre casele de pariuri de top, ar trebui sa va convinga sa folositi aplicatia pentru pariuri a celor de la Casa Pariurilor.

Știri relevante