Menu

Casa pariurilor te invită să pariezi pe mobil

Casa pariurilor te invita sa pariezi pe mobil

Aplicaţia Casa Pariurilor se poate descărca pentru:

Android-presupune să intraţi pe site, iar în partea de jos a paginii trebuie să daţi click pe buonul “Descarcă”. Apoi, vi se va deschide o pagină din care va trebui să accesaţi “get în for Android”. După ce aplicaţia a fost descărcată, dat click pe “instalare”, moment în care instalarea aplicaţiei va începe.
Descărcarea aplicaţiei Casa Pariurilor pentru IOS. Pentru a putea descărca aplicaţia pentru dispozitivele care folosesc acest tip de sistem de operare trebuie să intraţi în AppStore şi să căutaţi “Casa Pariurilor’. Aceasta vă va apare folosinf denumirea de Casa Pariuri Sportive. Se poate descărca la fel ca orice altă aplicaţie AppStore.

Dacă descărcaţi aplicaţia pentru dispozitivele care folosesc un sistem de operare Android, este posibil să primiţi un mesaj de avertizare, lucru care este unul normal, deoarece portalul de pe care descărcaţi aplicaţia nu acceptă aplicaţii care au legătură cu jocurile de noroc. Din această cauză, toate aplicaţiile de pariuri pentru mobil pentru Android se descarcă din surse externe.

Avantajele pariatului de pe mobil la Casa Pariurilor

Sunt şi facilitate oferite de această aplicaţie pentru pariuri sportive, facilitate care vă vor face să descărcaţi şi să instalaţi această aplicaţie.

– Se pot urmări în direct transmisiuni live pe telefonul mobil.

– Puteţi primi notificări în timp real pentru biletele plasate.

– Comentariul audio este în limba română.

– Aveţi posibilitatea de a scana biletele jucate în agenţie şiş a urmăriţi desfăşurarea lor pe telefonul mobil.

– Are şi funcţia de “Pariu Rapid”.

Trebuie spus că acestea sunt doar o parte dintre facilităţile oferite de aplicaţia Casa Pariurilor, mai multe având posibilitatea să le descoperiţi în timp ce folosiţi aplicaţia.

În legătură cu experienţa folosirii acestei aplicaţii, se poate spune că aceasta este una net superioară în comparative cu site-ul optimizat pentru mobil, aşa că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru a descărca şi pentru a instala aceasta aplicaţie destinată pariurilor sportive.

Toate aceste motive, la care se adaugă şi faptul că, Casa Pariurilor este una dintre casele de pariuri de top, ar trebui să vă convingă să folosiţi aplicaţia pentru pariuri a celor de la Casa Pariurilor.

Ai cele mai multe motive să pariezi de pe mobil ca pe lângă facilităţile clasice, vei primii surprize unice din partea casa pariurilor dacă vei alege să plasezi pariuri utilizând aceata metodă modernă şi comodă de pariere.

Știri relevante