Menu

Casa winner

casa winner

Winner este un jucator relativ nou pe piata jocurilor de noroc online, asa cum a fost infiintata in 2011. Compania este infiintata Romania si detine o licenta de la Comisia de reglementare a serviciilor financiare locale pentru clientii sai internationali si una de la Comisia pentru jocuri de noroc din Romania pentru versiunea sa romaneasca.

Principalul obiectiv al operatorului de jocuri de noroc pare sa fie sectiunea de cazinouri, dar pariurile lor sportive au si ceva de oferit. Cele mai populare sporturi si ligi precum fotbal, curse de cai, competitii americane, tenis, rugby, Aussie Rule sunt incluse in cuponul de pariere. Toate sunt disponibile atât pentru pariuri inainte de joc, cât si pentru pariuri live. De asemenea, fac parte din aplicatia mobila Winner, care accepta iOS si Android.

Promotii

Bonusul de 1000 ron al câstigatorului este unul dintre cele mai mari bonusuri de deschidere pentru clientii din Marea Britanie. Trebuie doar sa va inregistrati prin mobil si obtineti 50 ron pentru fiecare 1000 ron (20 x 50 ron) pariati. Consultati termenii completi, precum si unele restrictii, cum ar fi pariurile gratuite, care trebuie sa fie pariate intre cotele par si 10/1.

Exista si o multime de alte promotii. Lista include diverse bonusuri acumulatoare de pâna la 100% la fotbal, tenis, curse de cai si ligi americane, o oferta exclusiva pentru mobil si Cash Back saptamânal. Puteti gasi toate ofertele plus termenii si conditiile pe pagina lor de Promotii.

Caracteristici de pariuri la fotbal

Ca majoritatea caselor de pariuri, Winner acorda o atentie deosebita fotbalului. Casa de pariuri ofera aproape toate competitiile englezesti si, de asemenea, turnee europene importante din Spania, Germania, Italia, Franta, Liga Campionilor si Europa League. Puteti paria si pe ligi mai mici din intreaga lume.

Sunt acoperite toate pietele importante, inclusiv rezultatul meciului, handicapurile asiatice si liniile de poarta, handicapurile europene, scorul corect, rezultatul HT/FT si multe altele. Majoritatea acestora sunt disponibile atât pentru pariuri inainte de joc, cât si pentru pariuri live pe platforma web si mobila Winner.

Nu exista limite fixe de pariere, deoarece acestea depind de eveniment. Marja de pe majoritatea pietelor de fotbal este de aproximativ 6,5%, ceea ce este putin mai slab decât majoritatea caselor de pariuri.

Câstigatorul s-a asigurat sa includa caracteristica vitala Cash Out in serviciul sau. Fotbalul este unul dintre sporturile eligibile si veti vedea pictograma de retragere in dreptul pariurilor dvs. când este disponibila. Optiunea este disponibila si pe mobil, asa ca va puteti inchide pariurile din mers.

Winner poate sa nu aiba istoria bogata a unora dintre concurentii sai, dar are inca multe de oferit clientilor sai. Compania are unul dintre cele mai mari bonusuri pentru conturi noi din industrie, o multime de alte promotii si o varietate buna de ligi si piete.

Metode de plata la Winners.bet

O gama extinsa de metode de plata oferite

Exista o gama buna de metode de plata disponibile pentru pariori pe care sa le foloseasca la Winners.bet. Puteti utiliza carduri de debit si credit Mastercard si Visa pentru a va finanta contul, precum si o selectie de portofele electronice. Skrill, Neteller si EcoPayz pot fi folosite pentru a depune fonduri in contul dvs. de pariuri, precum si Trustly si Astropay. Suma minima pe care o puteti depune este de 50 ron.

Depozitele sunt de obicei procesate instantaneu, dar retragerile pot dura mai mult. Poate dura pâna la cinci zile lucratoare pentru ca retragerile dvs. sa ajunga la dvs., iar unele retrageri pot necesita o verificare suplimentara a identitatii. Suma minima care poate fi retrasa este de 50 ron.

Daca doriti sa plasati un pariu câstigator pe sporturi, atunci exista o gama larga de optiuni de plata aici. Toate metodele disponibile au, de asemenea, propriile lor sisteme de securitate robuste, astfel incât sa va puteti relaxa stiind ca tranzactiile dvs. vor fi sigure si vor fi gestionate rapid.

Știri relevante