Menu

Casapariurilor disponibila pentru android

Casapariurilor disponibila pentru android

Pentru parierea la Casa Pariurilor de pe orice dispozitiv mobil care foloseste sistemul Android, puteti sa folositi aplicatia Casa Pariurilor sau site-ul agentiei, un site care este optimizat.

Despre Casa Pariurilor nu se poate spune ca exceleaza, se poate spune chiar ca lasa de dorit atunci cand vine vorba despre pariurile live, promotii sau alte lucruri importante. Totusi, spre deosebire de alte agentii, are si cateva puncta forte .

Unul ar fi ca este oferita o aplicatie de pariuri pentru mobil ce poate fi descarcata pe orice dispozitiv, indifferent de sistemul de operare al acestuia. Plus, este si foarte performanta, avand cateva facilitate interesante, pe care alte case de pariuri nu le au.

Pentru a putea instala aplicatia Casa Pariurilor pentru dispozitivele cu Android, trebuie sa deschideti un cont la Casa Pariurilor, apoi intrati pe site-ul casamobile. ro, iar din pagina principala veti primi o invitatie prin care sa descarcati aplicatia de pariuri. Apoi, sursele neconuscute, lucru care este obligatoriu. Instalati aplicatia Casa Pariurilor, consultati istoricul aplicatiilor desccarcate si dati click pe “casapariurilor. apk”pentru a putea incepe procesul de instalare.

Cum am spus, aplicatia este una destul de performanta, avand chiar si unele facilitate pe care nu le veti gasi la alte case de pariuri. In primul, trebuie spus ca se instaleaza foarte usor si functioneaza fara problem, daca aveti un telefon relative performant. De asemenea, si interfata este una moderna care ofera acces la toata oferta de sporturi si pariuri disponibile si pe PC.

Un plus ar mai fi ca puteti adauga la favorite tipurile de pariuri preferate sau meciurile care va intereseaza.

Daca vreti sa descarcati aplicatia Casa Pariurilor pentru Android, atunci cu siguranta nu veti fi dezamagiti de ce ofera aceasta aplicatie. De asemenea, aplicatia pentru Android de la Casa Pariurilor ofera posibilitatea de a vizualiza rapid echipe de fotbal sau de baschet sau jucatori de tenis care se afla in cea mai buna forma. Mai puteti vedea o lista cu echipe de top din liga lor, echipe care au cel mai mare punctaj sau echipe care au o statistica favorabila in intalnirile directe.

Știri relevante