Menu

Case de pariuri care accepta cardurile visa

Case de pariuri care accepta cardurile visa

Avand in vedere ca industria pariurilor on line este intr-o continua expansiune, cardurile Visa sunt acceptate de marea majoritate a caselor de pariuri on line. Cand vorbim de cardurile Visa, ne referim atat la cardurile de credit, cat si la cele de debit. Cardurile Visa trebuie sa indeplineasca o conditie obligatorie in procesul de inregistrare, si anume sa aiba inscris pe spate codul de securitate format din 3 cifre, adica CVV-ul.

Un card Visa poate sa fie solicitat de orice persoana, de la orice agentie bancara, iar emiterea lui se face in 2-5 zile lucratoare. Casele de pariuri on line solicita in timpul inregistrarii cardului Visa anumite date obligatorii, cum ar fi codul de securitate din 3 cifre aflat pe spatele cardului, CVV-ul, dar si numarul cardului format din 16 cifre, numar care se afla pe fata cardului. Aceste date sunt cerute doar prima data, pentru ca apoi, doar CVV-ul va fi cerut de fiecare data cand se doreste o depunere sau retragere. Aceste date se afla in deplina siguranta in baza de date a casei de pariuri, pentru ca acestea trebuie sa pastreze in mod obligatoriu discretia cu privire la datele persoanelor care au un cont de pariuri la acea casa de pariuri.

Cardul VISA mai are un avantaj, si anume ca retragerile solicitate vor fi livrate pe card, in mod instant. Cel mai bun card se pare a fi cardul Visa Electron.

Un alt avantaj al cardului Visa este ca poate sa fie folosit si de catre cei aflati in strainatate, cu conditia ca banca emitenta sa ofere si servicii de internet banking.

Toate acestea fiind spuse, cardul Visa, mai ales cardul Visa Electron este cardul ideal pentru pariurile sportive on line, si cand spunem ideal, ne referim la toate aspectele.

Știri relevante