Menu

Case de pariuri online care accepta mastercard gold

Case de pariuri online care accepta mastercard gold

In Romania, majoritatea caselor de pariuri sportive on line accepta cardul Matercard Gold. Totusi, solutia alegerii cardului Matercard Gold pentru a depune sau retrage bani din contul de pariuri nu este una chiar inspirata, deoarece agentiile de pariuri on line nu au pus la dispozitia jucatorilor optiunile de retragere a castigurilor. Totusi, daca vreti doar sa depuneti bani in contul de pariuri sportive cu ajutorul cardului Mastercard Gold este o idee buna, dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca Mastercard, compania care detine cardul, nu permite efectuarea de retrageri a castigurilor pe cardul vostru.

Practic, pentru pariurile sportive, cardul Mastercard Gold este acceptat doar pentru a depune o anumita suma de bani, iar in cazul in care vreti sa efectuati o retragere, trebuie sa folositi varianta transferului bancar. Acest transfer bancar nu este o solutie chiar potrivita, pentru ca sumele retrase vor intra in cont doar dupa 2 sau 5 zile de la data solicitarii retragerii.

Se recomanda sa evitati sa va faceti un card Mastercard Gold pntru pariurile sportive, pentru ca o sa aveti multe probleme, mai ales ca unele case de pariuri nu accepta retragerile pe acest tip de card.

Totusi, daca sunt pariori care vor sa foloseasca un card Mastercard Gold pentru a face depuneri sau retrageri din contul de pariuri sportive sau daca vor sa isi deschida un cont la o casa de pariuri on line, trebuie sa stie ca toate datele personale sau datele cardului se afla in deplina siguranta, datorita politicii de confidentialitate riguroase a caselor de pariuri.

In concluzie, cardurile Mastercard Gold nu sunt chiar dintre cele mai indicate atunci cand vine vorba despre deschiderea unui cont la o casa de pariuri sportive. Astfel, cei care au deja un cont si folosesc un card MASTERCARD GOLD, pentru a nu mai trebui sa astepte mai mult dupa intrarea banilor in cont, ar trebui sa isi schimbe cardul cu unul Visa.

Știri relevante