Menu

Case de pariuri unde pot sa depun cu mastercard

Case de pariuri unde pot sa depun cu mastercard

Desi casele de pariuri pun la dispozitie multe metode de plata, cea mai populara ramane cardul de credit, sau, mai putin, cardul de debit. Printre cele mai acceptate si mai populare se numara si cardurile Mastercard.

Trebuie spus, de asemenea, pe care poate putini din cei care obisnuiesc sa parieze on line, anume ca folosirea unui card Mastercard atunci cand pariaza on line este foarte sigura, in sensul ca banii sunt in siguranta la fiecare transfer. Aici ne referim la casele de pariuri care sunt cat de cat cunoscute. Mai trebuie adaugat ca la cardurile Mastercard suma minima ce poate sa fie depusa sau retrasa este fixa, nu foarte mare, dar si ca, pentru a putea retrageprin card bancar, este nevoie de un act care sa dovedeasca faptul ca datele introduse la inregistrare sunt reale.

In ceea ce priveste depunerea si retragerea nu se percep comisioane, iar perioada de timp in care trebuie sa se astepte, in cazul unei retrageri este de 1-3 zile lucratoare pana ce suma solicitata pentru retragere va fi virata in contul pariorului.

La casele de pariuri la care sunt acceptate cardurile Mastercard, procedura de inregistrare a unui astfel de card, dar si procedura in sine de creare a unui cont este una simpla, dar si rapida. Trebuie doar sa introduceti date personale, precum si date referitoare la card, cum ar fi numarul cardului, codul de securitate aflat pe spatele cardului, CVC-ul, dar si numele titularului cardului.

Mai trebuie adaugat ca nu toate casele de pariuri accepta astfel de carduri, insa, marea majoritate a caselor de pariuri on line o fac. In plus, se accepta doar depunerile de pe acest card. In schimb, nu sunt acceptate retragerile pe acest caz, caz in care, banii vor fi virati in contul pariorului prin transfer bancar.

Știri relevante