Casele de pariuri accepta si pariu valabil multi ani

Ultimul pariu de fotbal despre care merita sa va povestesc il implica pe jucatorul de tineret din Liverpool, Harry Wilson, al carui bunic a pus un pariu de 50 de lire sterline pe nepotul sau care juca fotbal senior pentru Tara Galilor in 2000. Wilson avea doar 3 ani la acea vreme. ca Peter Edwards a intrat in filiala Wrexham din William Hill si si-a plasat pariul, fiind oferit cote de 2.500 / 1 pentru necazul sau.

Wilson a fost chemat la echipa din Tara Galilor pentru meciul lor de calificare la Cupa Mondiala impotriva Belgiei, pe care bunicul sau l-a urmarit pe un iPad in rulota sa din Buckinghamshire alaturi de sotia sa Dorothy. Un antreprenor electric din Corwen, Clwyd din Tara Galilor de Nord, Edwards a lucrat departe de casa in cea mai mare parte a anului si a decis cand a venit pariul ca se va retrage cu efect imediat, castigand 125.000 de lire gratie unui pariu pe care l-a plasat pe un capriciu cand a observat ca lui Wilson ii placea sa loveasca un fotbal de copil.

Nu a fost doar bunicul sau care a beneficiat de pariu. Wilson a facut istorie singur cand a devenit cel mai tanar jucator care a aparut vreodata in Tara Galilor, cand l-a inlocuit pe Hal Robson-Kanu cu 3 minute de timp normal. Cel mai tanar jucator anterior a fost Gareth Bale, dar Wilson era cu 108 zile mai tanar decat el cand Chris Coleman l-a trimis, dupa ce l-a sunat dupa ce a fost impresionat de performantele sale pentru sub-17 ani. Edwards a vrut sa-i puna un alt pariu pe care Wilson l-a inscris la Academia Liverpool la varsta de 12 ani, dar William Hill a refuzat pariul.

Rory si gerry mcilroy Nu este doar fotbalul in care membrii familiei au credinta ca tinerii lor vor putea face bine, victoria lui Rory McIlroy la Openul Britanic din 2014 vazand tatal si prietenii tatalui sau sa ia acasa aproximativ 180.000 de lire sterline. Gerry McIlroy a fost atat de impresionat de balansarea fiului sau de golf ca un tanar de 15 ani, incat el si prietenii sai au lucrat impreuna pentru a pune un pariu de 200 de lire sterline in 2004, incat irlandezul de Nord va castiga maiorul in urmatorul deceniu, cu o secunda Pariul de 200 de lire sterline plasat in anul urmator prezicand acelasi lucru.

In cazul in care acest lucru nu a fost suficient pentru a castiga rezervarile timp de sase, un al treilea pariu a fost adus de un alt prieten al lui Gerry McIlroy pentru ca fiul sau Rory sa castige The Open inainte de a implini 50 de ani.

Știri relevante