Menu

Cashout, editare pariuri si transmisii live

Cashout, editare pariuri si transmisii live

Cash out-ul este foarte distractiv si pune mai mult controlul pariurilor in mainile tale, exista totusi un DUMNEZEU imens. In momentul in care efectuati numerar, dati efectiv site-ului de pariuri o marja dubla, prima luata in momentul pariului initial si a doua incorporata in casa.

Daca utilizati in mod regulat numerar, in timp, va reduceti sansele de castig din cauza acestor comisioane duble. Ar trebui sa folositi bani cu mod redus si numai in cazurile in care credeti ca pariul dvs. va pierde daca va ramane sa fie difuzat.

Nimic nu vine gratuit in viata si acelasi lucru este valabil si in cazul cash out, daca doriti sa aflati mai multe despre caracteristica, cititi ghidul nostru de incasari.

Editarea este o caracteristica relativ noua oferita de unii dintre cei mai mari operatori. Va permite sa adaugati si, uneori, sa eliminati sau sa schimbati selectiile din pariurile unice si multiple.

De exemplu, este posibil sa aveti un acumulator de castiguri si doriti sa va mariti castigurile, astfel incat puteti decide sa adaugati o selectie suplimentara la pariu pentru a mari cotele. S-ar putea, de exemplu, sa aveti patru echipe din cinci castigand intr-un acca de 5 ori, dar a cincea echipa pare putin probabil sa castige. Puteti decide sa eliminati sau sa schimbati selectia respectiva in schimbul unor cote / castiguri generale mai scazute, dar exista sanse mai mari de a obtine ceva.

Ca si cash out aceste instrumente sunt concepute pentru a va oferi mai mult control asupra pariurilor live. Problema este insa ca noua miza oferita este calculata folosind aceiasi algoritmi folositi atunci cand efectuati cash. Prin urmare, acest lucru inseamna ca, utilizand editori de pariuri, veti acorda, de asemenea, rezervarilor o rata mai mare de comision si va supuneti exact aceleasi capcanele descrise in ultima sectiune.

Desigur, acest lucru nu inseamna ca nu folositi editorii de pariuri, ci folositi-i cu grija si doar atunci cand credeti ca vor adauga cu adevarat valoare. Pentru mai multe despre functie, cititi articolul nostru de editare a pariurilor.

Cu atat de multe evenimente transmise in direct pentru o intreaga serie de sporturi disponibile acum, este logic sa vizionati gratuit daca veti paria pe ele oricum. Vizionand in direct un eveniment puteti obtine mult mai multe informatii decat daca nu il urmariti. Sa zicem ca transmiteti in direct un joc de fotbal in timp ce pariati pe acesta, veti putea vedea mult mai multe schimbari de moment si de joc, urmarind decat urmarind o grafica live.

Știri relevante