Menu

Castig suplimentar cu functia combo booster la Unibet

Castig suplimentar cu functia combo booster la Unibet

Inclusiv Unibet a inceput sa adopte la biletele de tip acumulator, tehnicile folosite de agentiile de pariuri offline. Tehnicile constau in acel bonus procentual de profit ce se adauga la castig dupa ce pariorul a adaugat un numar minim de selectii si selectiie au o cota minima anume care satisface criteriul de combo booster din partea Unibet. In cazul de fata cu doar 12 selectii au un profit suplimentar de 50% fata de castigul initial al biletului de tip acumulator.

Unibet ofera o platforma plina de caracteristici, dar pentru a va bucura cu adevarat de toate avantajele acestora, o promovare buna nu merge niciodata in neregula. Prin urmare, va puteti face o idee buna despre Unibet verificand cateva dintre cele mai recente oferte ale sale precum cea referitoare la combo booster.

Castig suplimentar cu functia combo booster la Unibet

Mergi la un punct pe piata de castig direct sau experimentezi un handicap asiatic? Pariurile in joc sunt diferite de cele dinaintea meciului? Pentru un nou venit, acestia sunt factori importanti de luat in considerare, motiv pentru care de pariuri Unibet este un loc util pentru a incepe. Pe langa explicarea mai multor tipuri de pariu, contine si privind pariurile pe anumite sporturi, cum ar fi: Cum sa pariezi pe tenis, pariuri pe cricket si pariuri pe e-sporturi. Aceste ghiduri merita citite inainte de a paria pe un sport nou sau pe piete noi, astfel incat sa cunoasteti detaliile si iesirile in avans.

Combo booster, mai cunoscut in Romania ca acumulator sau acca, au devenit un mod foarte popular de a paria pe fotbal online. Este usor sa va creati multisipurile la Unibet pe orice dispozitiv, cu biletul de pariu intuitiv. Pentru a-ti condimenta si mai mult pariurile pe fotbalul acca, poti sa obtii Unibet Multi Boost. Daca fiecare selectie din biletul dvs. este de 1,40 sau mai mare, atunci puteti adauga un spor de profit la pariul dvs. Primesti un impuls pe saptamana – deci foloseste-l cu intelepciune. Cantitatea maxima de castiguri sporite pe care le puteti obtine este de 50% din profit ceea ce pare a fi o afacere buna, credem noi.

Nu exista nimic fulgerator la platforma de pariuri Unibet. Fie ca utilizati un desktop sau mobil, designul este curat si simplu. O functie interesanta de pe ecranul de pornire este o caseta de recomandat pentru dvs.. Acest lucru adauga meciuri si piete pe baza obiceiurilor dvs. de pariere anterioare – ceea ce am gasit util. Biletul de pariere are trei titluri: simplu, combinatie si multipli, deci daca adaugati mai multe selectii, puteti comuta rapid pentru a vedea diferitele pariuri pe care le puteti plasa. Apoi introduceti miza si plasati pariul.

Știri relevante