Menu

Castig suplimentar cu functia creare pariu de la Sportingbet

Castig suplimentar cu functia creare pariu de la Sportingbet

Cand pariati pe un eveniment sportiv la Sportingbet, exista o multime de piete din care sa alegeti. Ce se intampla daca ati putea sa va creati propriul pariu personalizat pe un meci de fotbal, tenis sau baschet? Este exact ceea ce puteti face cu Creare pariu si s-ar putea incheia cu obtinerea unui mare castig.

Deci, exact cum functioneaza functia Creare pariu de la Sportingbet? Exista cativa pasi simpli care trebuie parcursi:

  • In primul rand, trebuie sa mergeti la evenimentul pe care doriti sa plasati un pariu. De exemplu, acesta ar putea fi un meci de tenis jucat intre Novak Djokovic si Dominic Thiem.
  • Functia Creare pariu este disponibila pentru pariurile pre-meci si in joc pe fotbal si tenis. Pentru baschet, este disponibil numai pentru pariurile dinaintea meciului.
  • Acum trebuie sa selectati caracteristica Creare pariu. Acest lucru poate fi gasit in antet si tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe „Adaugati selectie”.
  • Urmatoarea dvs. sarcina este sa alegeti o piata. De exemplu, acesta ar putea fi scorul corect stabilit sau numarul de jocuri care vor fi jucate in meci. Dupa ce ati facut alegerea, vi se vor arata optiunile disponibile pe piata respectiva. Poate doriti sa plasati un pariu pe Djokovic pentru a castiga cu trei seturi la unu. Odata ce aceasta selectie a fost facuta, aceasta va fi adaugata la fisa dvs. Creare pariu.
  • Acum puteti adauga mai multe selectii pe alte piete, parcurgand acelasi proces. Puteti avea pana la sase selectii in total. Prin urmare, pentru acest exemplu, ati putea alege ca Djokovic sa castige cu trei seturi la unul, sa serveasca peste 20 de asi si sa fie peste 32,5 jocuri in meci. Cotele pentru fiecare piata vor fi adaugate pentru a crea o suma totala a cotei pentru pariul dvs.

S-ar putea sa para o treaba lunga pe Sportingbet, mai ales daca ati selecta maxim sase piete permise pentru acest pariu. Este posibil sa accelerati acest proces utilizand functia „Reutilizati selectiile anterioare Creare pariu”. Este probabil ca piete precum primul marcator, sub / peste 2,5 goluri si scorul corect sa fie utilizate in mod constant la plasarea acestui pariu. Dupa ce ati facut toate selectiile, trebuie doar sa selectati pretul care a fost dat pariului si sa il adaugati la fisa de pariu.

Ca si in cazul tuturor pariurilor pe care le faceti cu o casa de pariuri online, exista anumite conditii si conditii care trebuie respectate. Am explicat deja cand poate fi folosit Creare pariu, dar exista si alte conditii care trebuie respectate.

Știri relevante