Menu

Câştigă la Unibet cu turneele freeroll

Castiga la Unibet cu turneele freeroll

Câştigă la Unibet cu turneele freeroll

Unibet este o casă de pariuri de renume internaţional, cu o sală de poker online premiată. Noul software potrivit pentru începători a fost lansat în 2014 şi are multe caracteristici interesante pentru toate tipurile de jucători.

Cel mai bun lucru pe care îl ştiu despre această cameră este că îţi poţi schimba numele de pe ecranul de poker de până la 3 ori pe zi, ceea ce îţi oferă confidenţialitate optimă în timp ce joci. Nu puteţi utiliza niciun HUD şi schimbă o practică extinsă. În Unibet Poker veţi găsi, de asemenea, cea mai populară variantă de poker rapid fold şi multe calificări pentru evenimente live ale Open Unibet.

Unibet →Unibet →

Unibet Poker a fost fondată în 1997

Are sediul în Malta, unde sunt autorizaţi de Autoritatea de Jocuri din Malta. Deci, pot vorbi acum cu echipa PokerStars, pentru că s-au mutat acolo recent. Unibet Poker deţine freeroll-uri în fiecare oră din zi, 7 zile pe săptămână şi oferă multe provocări lunare pe care le puteţi finaliza pentru a câştiga puncte. Cu cât aduni mai multe puncte, cu atât recompensele tale vor fi mai mari. În plus, jucătorii cu volum mare se vor bucura de cursele tale speciale de rake… cu 10.000 $ !!

În februarie 2014, Unibet Poker a părăsit reţeaua Microgaming pentru a-şi forma propriul brand ca client de poker individual şi de atunci a câştigat un premiu European Poker pentru „inovaţia pokerului anului”. Noul software este pe deplin potrivit pentru începători şi are multe caracteristici pentru a vă personaliza propriul istoric de poker. Brandul sau de pariuri sportive este foarte solid şi trimite mulţi jucători noi pe mesele de poker.

Se aplică termenii şi condiţiile.

Această ofertă este destinată doar clienţilor noi care au cel puţin 18 ani.

Dacă aveţi nevoie de ajutor cu modelul dvs. de jocuri de noroc şi dacă simţiţi ca ceva nu merge bine vă rugăm să vă opriţi din joc.

Știri relevante