Menu

Castiga la Unibet cu turneele freeroll

Castiga la Unibet cu turneele freeroll

Unibet este o casa de pariuri de renume international, cu o sala de poker online premiata. Noul software potrivit pentru incepatori a fost lansat in 2014 si are multe caracteristici interesante pentru toate tipurile de jucatori.

Cel mai bun lucru pe care il stiu despre aceasta camera este ca iti poti schimba numele de pe ecranul de poker de pana la 3 ori pe zi, ceea ce iti ofera confidentialitate optima in timp ce joci. Nu puteti utiliza niciun HUD si schimba o practica extinsa. In Unibet Poker veti gasi, de asemenea, cea mai populara varianta de poker rapid fold si multe calificari pentru evenimente live ale Open Unibet.

Unibet →Unibet →

 

Unibet Poker a fost fondata in 1997 si are sediul in Malta, unde sunt autorizati de Autoritatea de Jocuri din Malta. Deci, pot vorbi acum cu echipa PokerStars, pentru ca s-au mutat acolo recent. Unibet Poker detine freeroll-uri in fiecare ora din zi, 7 zile pe saptamana si ofera multe provocari lunare pe care le puteti finaliza pentru a castiga puncte. Cu cat aduni mai multe puncte, cu atat recompensele tale vor fi mai mari. In plus, jucatorii cu volum mare se vor bucura de cursele tale speciale de rake … cu 10.000 $ !!

In februarie 2014, Unibet Poker a parasit reteaua Microgaming pentru a-si forma propriul brand ca client de poker individual si de atunci a castigat un premiu European Poker pentru „inovatia pokerului anului”. Noul software este pe deplin potrivit pentru incepatori si are multe caracteristici pentru a va personaliza propriul istoric de poker. Brandul sau de pariuri sportive este foarte solid si trimite multi jucatori noi pe mesele de poker.

Se aplica termenii si conditiile.

Aceasta oferta este destinata doar clientilor noi care au cel putin 18 ani.

Daca aveti nevoie de ajutor cu modelul dvs. de jocuri de noroc si daca simtiti ca ceva nu merge bine va rugam sa va opriti din joc.

Știri relevante