Castiga mii de premii si rotiri gratuite cu Amazons’ Battle

Castiga mii de premii si rotiri gratuite cu Amazons' Battle

Renumita pentru frumusetea, agresivitatea și brutalitatea lor, viata unui razboinic amazonian s-a invartit in jurul razboiului – o declaratie care este confirmata in slotul video Amazons ‘Battle, intrucat o lupta feroce in patru directii se afla in adancul inimii junglei pentru a determina cine ar trebui sa fie Regina Amazoanelor.

Lumina din cerul albastru clar stralucește prin goluri inguste intre copacii inalti din jungla umeda, care este plina de pericole și oportunitati in egala masura, dar va trebui sa aterizati combinatii caștigatoare pentru a obtine o impresie a atmosferei ostile a junglei, in timp ce suna stoc rasuna pana caștigi.

Cei patru protagoniști care lupta pentru puterea atotputernica sunt la fel de frumoși ca imprejurimile in care te afli și vei spera ca vor aparea de multe ori in acest slot cu role de 5×3, deoarece sunt cele mai valoroase simboluri standard. Acestora li se alatura alte șapte simboluri, dintre care doua sunt speciale, cu caștiguri formate pe maximum 30 de linii de plata.

Asistenta la lupta va va costa o limita scazuta de 30 de monede, cu maximum 600 de monede permise, iar toti cei patru frumoși razboinici vor incerca sa va puna de partea lor pentru un sprijin moral – pe care il puteti folosi in avantajul dvs.!

Pe langa faptul ca-și flutura genele lungi in directia dvs., va vor ploua cu functii bonus precum Stacked Wilds, Stacked Scatters, pana la 30 de rotiri gratuite, va ofera posibilitatea de a va dubla caștigurile și veti avea chiar șansa de a fi incoronat un caștigator de jackpot in jungla datorita includerii caracteristicii Jackpot Cards!

Este destul de dezamagitor faptul ca EGT a inclus simboluri de carti de joc atunci cand tema a oferit oportunitati ample pentru mai multa creativitate, dar simbolurile A, K, Q și J au fost incluse ca cele mai putin platite dintre toate și veti spera sa le evitati pentru cele mai mari -simboluri de plata și mai impresionante vizual.

Pe masura ce va deplasati catre locul de lupta, veti intalni tigri inlantuiti care maraie feroce inainte de a va intalni cu cei patru razboinici sexy. S-a documentat bine ca amazoanelor le-au placut tatuajele și ca toate patru apar cu tatuaje faciale și o privire amenintatoare in ochi cu o frumusete bruneta, roșcata, cu par corb și blond, toate luptandu-se unul impotriva celuilalt.

Chiar daca va imaginati șansele de a le invinge, acestea sunt patru femele de foc cu care nu doriti sa va incurcati, astfel incat topoarele cu doua taișuri pe care le colectati trekking in jurul junglei ar trebui sa fie folosite pentru a lupta pe role mai degraba decat impotriva amazoanele.

Aceste axe reprezinta simbolurile Stacked Scatter și pot aparea pe a doua, a treia și a patra role, cu minimum șapte necesare pentru a declanșa caracteristica Free Spins și a caștiga de 2 ori miza ta. Descoperind șapte simultan te vede sa primești 7 rotiri gratuite, opt dintre ele caștiga 15 rotiri gratuite, in timp ce rareori gasești noua dintre ele te vor asigura 30 de rotiri gratuite pentru a provoca cat mai multe daune pe role!

Știri relevante