Menu

Castigarea la tranzactionare si pariuri simultan imposibila

Castigarea la tranzactionare si pariuri simultan imposibila

Exista un motiv pentru care majoritatea cazinourilor nu permit contorizarea cardurilor, motivul pentru care elimina marginea casei. Un set de reguli de tranzactionare care au fost testate in conditii de piata s-au dovedit ca functioneaza sunt in esenta ca inlaturarea marginii casei, schimbarea cotei in favoarea comerciantului. Deoarece casa castiga intotdeauna pe termen lung, chiar si victorii mici si obisnuite pentru majoritatea pedepsei, seamana mai mult cu imprumuturile pe termen scurt, banii fiind platiti in cele din urma.

Adevarul simplu este ca puteti profita atat in ​​jocuri de noroc, cat si in tranzactionare daca stiti ce faceti, ceea ce inseamna ca este posibil sa gasiti modalitati de „castig” indiferent de optiunea pe care o alegeti. Problema este ca nu este usor, altfel toata lumea ar face acest lucru. Exista sisteme care pot fi puse in joc in ambele lucruri despre care vorbim, dar ele pot fi extrem de complicate si nu sunt neaparat deschise pana la a fi trase de oameni care nu au investit o perioada decenta de timp, efort si energie pentru a va asigura ca sistemele functioneaza.

Un astfel de exemplu despre felul in care vorbim este cunoscut ca „arbing” in lumea pariurilor. Aceasta presupune lucrul la fractii extrem de mici, ceea ce inseamna ca obtinerea unui profit in regiune de 5% ar fi extrem de dificila. Sa presupunem ca ati cumparat o fotografie cu 10 GBP si decideti sa o tineti la dispozitie timp de cateva luni. S-ar putea foarte bine ca in cateva luni, imaginea sa valoreze 11 GBP, ceea ce inseamna ca ai facut un profit.

In egala masura, este posibil sa descoperiti ca valoreaza doar 9 GBP, ceea ce o pierde. In mod similar, s-ar putea sa poti paria pe o echipa de fotbal care castiga la 10/1 si mai tarziu sa o stabilesti la 9/1, ceea ce inseamna ca ai obtinut un profit. S-ar putea sa fiti nevoit sa o puneti la 11/1, oferindu-va o pierdere.

Intr-un mod similar, puteti afla ca puteti paria pe un eveniment precum un meci de tenis, care poate avea doar doua rezultate posibile si sa pariati pe ambele rezultate astfel incat sa va garantati un profit indiferent de rezultatul real. . Evident, aceasta este o metoda castig-castig, dar este dificil de eliminat. Multi oameni vor incerca sa o faca folosind piata de schimb, dar trebuie sa va amintiti ca Schimburile functioneaza luand o comisie de pariuri castigatoare si, prin urmare, va trebui sa o adaugati in calculele dvs.

Folosind pariuri, promotii si oferte gratuite este o modalitate buna de a limita potentialele pierderi, dar tot depindeti de capacitatea dvs. de a obtine matematica corect intr-un mod similar modului in care comerciantii au nevoie de calculele lor pentru a fi corecti pentru a elimina.

Știri relevante