Menu

Castigator fara egal Casa Pariurilor ce inseamna

Castigator fara egal casa pariurilor ce inseamna

Ei bine, practic o piata fara egal de la casa pariurilor ofera sansa de a paria pe o echipa pentru a castiga un meci de fotbal, stiind ca veti primi banii mizei inapoi daca se va incheia la egalitate.

Desi sansele pentru acest tip de pariu vor fi mai mici fata de multe alte pariuri la casa pariurilor decat parierea pe o echipa pentru a castiga pe o piata castigatoare normala, ai mai putine sanse de a-ti pierde banii.

Daca sprijiniti echipa de acasa pe o piata normala de castig si castiga, castigati. Cu toate acestea, daca jocul se incheie intr-o remiza, va pierdeti banii. Intrucat, daca intoarceti echipa de acasa pe piata fara egal de la casa pariurilor si jocul se incheie cu o remiza, veti primi banii miza.

Acest lucru inseamna ca aveti asigurare impotriva egalizatoarelor de ultima ora, decizii de arbitraj slabe si toate celelalte lucruri care va frustreaza in cea mai mare parte a dupa-amiezii de sambata.

Evident, veti pierde in continuare daca echipa pe care nu ati intors-o castiga meciul, daca casa de pariuri nu ofera acest pariu si nu aveti timp pentru a crea miza pentru a va crea propria dvs., exista o alta alternativa.

Majoritatea caselor de pariuri ofera un pariu cu dubla sansa, in cazul in care sprijiniti o echipa, precum si remiza. Unde sa pariezi pe fotbal.

Deoarece pariati pe doua rezultate impreuna, ceea ce va va oferi un pariu castigator, sansele sunt din nou scazute. Folosind meciul de mai sus, veti obtine cote de 1.18 pentru Anglia pentru a castiga sau o remiza.

Acesta este echivalentul casicului DNB care-l intalniti la casele de pariuri ce nu sunt de origine autohtona.

Știri relevante