Menu

Castigator fara egal la casa pariurilor ce inseamna

Castigator fara egal la casa pariurilor ce inseamna

Putem fi cu totii de acord ca este extrem de dezamagitor sa urmaresti un meci de fotbal la Casa Pariurilor timp de aproape doua ore si, in final, sa iti recuperezi banii. Asta cu exceptia cazului in care petreci doua ore si ajungi sa pierzi intreaga miza. Pe scurt, asta inseamna draw no bet. O modalitate usoara de a evita pierderea banilor in cazul in care un meci se termina la egalitate, in timp ce puteti pretinde cote destul de decente. Cum sa pariezi pe draw no bet este o cu totul alta poveste. Si asta este ceea ce ne propunem sa explicam in acest ghid. Iata ca va oferim explicatia sensului de extragere fara pariu.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Ce este draw no bet in pariurile pe fotbal la Casapariurilor.ro?, „Draw no Bet” este o piata de pariuri care este oferita de aproape toate casele de pariuri online si folosita de pariori care doresc sa sprijine un nefavorabil cu o asigurare suplimentara. Inca nu sunteti sigur despre ce este draw no bet si cum functioneaza draw no bet? Sa ne uitam la un exemplu in viitoarea confruntare din Premier League dintre Arsenal si Manchester City.

Cotele sunt stivuite in favoarea Citizens si pe casa de pariuri ComeOn obtinem urmatoarele preturi 3.40 – 4.00 – 1.75. Toata lumea este sigura ca echipa Manchester va prevala in Emirates, dar nu si tu. Vrei sa iei valoarea pe care ar putea-o reprezenta o victorie acasa si nu doar sa faci compromisuri cu cote apropiate de 2,00 ca un pariu de sansa dubla 1X are pret. Totusi, simti ca ar trebui sa te acoperi doar in cazul in care nu exista niciun castigator. Asa ca iti pui banii pe Arsenal pentru a castiga la egalitate fara pariu. Cota va fi de aproximativ 2,75. Asta inseamna ca daca Arsenal ii supara pe toti expertii si castiga meciul, daca va fi egal, iti vei primi banii inapoi si, din pacate, daca City castiga, vei pierde.

Ce inseamna echipa gazda fara pariu? Acest tip de pariu este practic o alternativa mai putin populara la piata Draw no Bet pe care am analizat-o mai sus. In acest caz, puteti reveni fie la victoria in deplasare, fie la egalitate, acoperindu-va in cazul in care echipa gazda – de obicei echipa favorita – castiga. Daca echipa gazda castiga, veti primi o rambursare integrala a mizei, in timp ce in cazul in care ati sustinut oricare dintre celelalte doua rezultate, veti castiga daca pronosticul ales este confirmat.

Pentru o secunda, sa revenim la exemplul nostru anterior. Ciocnirea Emiratelor dintre Arsenal si Manchester City. Abia acum inspiratia ta – si speram ca pentru tine elementele de dinaintea jocului – se orienteaza catre un pariu de valoare. Deci ai pus banii acolo. Si din moment ce Gunners nu par capabili sa plece cu o victorie, dar echipa lui Pep Guardiola ar putea, alegerea ta finala va fi sa plasezi un Draw Away fara pariu. Cote mari, risc minim. Poti cere mai mult?

Cea mai populara alegere este, desigur, rezultatul final oferit de toate casele de pariuri. Deoarece a devenit foarte popular printre pariori, casele de pariuri si-au imbogatit casele de pariuri folosind optiunea DNB pentru cornere, carti si aproape fiecare piata cu trei directii la care va puteti gandi, inclusiv diverse sporturi in afara de fotbal la Casa Pariurilor.

Cand vine vorba de pietele in joc, ceea ce inseamna cu adevarat un draw no bet live este ca poti profita de datele si informatiile pe care le-ai obtinut urmarind meciul pana acum. Dar trebuie sa va reamintim ca tipurile sofisticate de piete de pariuri live sunt recomandate pariorilor experimentati. Pentru ca trebuie sa iei o decizie rapida pe o piata foarte volatila si sa fii totusi sigur ca cotele au o anumita valoare. Nu este cel mai usor lucru de facut.

Știri relevante