Menu

Castiguri suplimentare cu oferte de pariere speciale

Castiguri suplimentare cu oferte de pariere speciale

Unele case de carte precum Superbet, Betfair si Fortuna sunt mai bune sa ofere aceste oferte decat altele. Cele mai multe oferte noi pentru clienti sunt axate pe evenimente mari si fotbal in weekend. Gasiti toate cotele disponibile pentru clienti noi pe pagina noastra principala.

As asocia majoritatea acestor tipuri de oferte cu Betano cu promotia lor clasica Double Delight si Hat-trick Heaven, dar acestea pot fi gasite cu multe rezervari in mod intermitent. Aceasta oferta face exact ceea ce spune pe staniu, pune un pariu si obtine cote duble imbunatatite sau mai putin obisnuite cote triple.

Uneori sunt folosite pentru a atrage inregistrari noi, dar foarte frecvente pentru clientii obisnuiti, de asemenea, aceste oferte pot avea toate formele si dimensiunile, de multe ori ofertele temporare sunt limitate la un anumit eveniment (de exemplu, castigarea dubla daca echipa dvs. castiga cu 2+ goluri).

Acestea sunt cote fixe imbunatatite pentru mai multe pariuri si acumulatori. Intr-adevar comun pentru clientii existenti sa incerce sa asigure pastrarea. Disponibil prin numeroase rezervari, unul dintre preferatele mele personal pentru acest tip de oferta este Superbet.

Ofertele pot merge pe linia „Liverpool, Tottenham si West Ham pentru a castiga 6/1”, adevaratele cote ar fi mai mici decat aceasta, spun 4/1. Aceste pariuri pun intr-adevar cote in favoarea dvs. si, oricum, ar trebui sa plasati un acumulator pe acele echipe, puteti obtine, de asemenea, oferta de cote imbunatatite.

Cu unele rezervari puteti alege acum pariurile dvs. pentru a imbunatati sansele. Acest lucru va ofera ca punter controlul deplin permitandu-va sa plasati pariul pe care doriti sa-l faceti fara sa va simtiti impins in el din cauza unei imbunatatiri existente.

Alegeti-va pariul in avans – Un pret ridicat pentru cote poate adauga cu adevarat valoare pariului dvs. daca urmati sa plasati pariul in primul rand si apoi veti gasi un pret crescut. Multe rezervari se bazeaza pe faptul ca plasati miza de pret pe un capriciu, iar acest lucru poate fi scaderea pentru cel care il priveste. Daca doriti sa pariati pe Man U v Arsenal, atunci cercetati-va pentru un pret grabit, dar nu va laudati sa pariati pe Aston Villa v Stoke, daca nu este pariul pe care doriti sa il acordati.

Inregistreaza-te cu cateva rezervari – Daca iti plac ofertele imbunatatite, are sens sa ai un portofoliu de rezervari. Acest lucru va permite sa faceti cumparaturi pentru a gasi cele mai bune cresteri de pret la evenimentele dorite.

Știri relevante