Menu

Cat castigi la pariu sansa la superbet

Cat castigi la pariu sansa la superbet

Toti banii care sunt pariati pe un pariu sansa la superbet pentru acea bilet se duc intr-un fond comun administrat de superbet. Dupa confirmarea rezultatelor, impozitele si comisioanele guvernamentale sunt deduse din totalul rezervei, care lasa apoi grupul ramas din care sunt castigati castigatorii.

Alergatorii de pariu sansa la superbet pot deveni scumpi, mai ales daca doriti sa faceti mai mult de trei alergatori simultan.

Pariul Sansa va permite sa reduceti dimensiunea pariului initial si, in acest sens, aveti un procent mai mic din ceea ce plateste dividendul final.

Cand vedeti pe ecran dividendele pentru pariu sansa la superbet de la sfarsitul cursei, aceste sume sunt pentru un pariu pariu sansa la superbett unic, castigator, de 100 ron.

Pentru a paria in mod sansabil, trebuie sa luati un procent mai mic din aceasta suma finala, pentru o suma mai mica de pariu initiala. De exemplu, folosind pariul pariu sansa la superbet caseta de mai sus, decideti sa includeti alergatorul nr .4 cu nr. 1, nr. 2 si nr. 3, astfel ca acum aveti patru alergatori in caseta dvs. pariu sansa la superbet.

Cu patru alergatori intr-o trifecta in cutie, cei patru alergatori sunt cuplati in toate combinatiile de finisare posibile pentru a termina primul, al doilea si al treilea. Locul al patrulea nu este considerat in rezultatele finale ale castigului la un pariu sansa jucat la superbet.

Știri relevante