Menu

Cat costa o franciza superbet cu facilitati

Cat costa o franciza superbet cu facilitati

„Motivul principal din spatele deciziei noastre de a ne muta intr-un nou sediu este legat de dorinta de a aduce sub acelasi acoperis intreaga echipa Superbet Group din Bucuresti, care activeaza in prezent in trei locatii diferite. Apoi, avantajele noului spatiu de lucru sunt evidente – este o cladire noua, care asigura calitatea aerului, spatii generoase, un numar mai mare de locuri de parcare, acces la multe facilitati, proximitate, flexibilitate in ceea ce priveste transportul etc. cel putin, noua locatie sustine campania puternica de recrutare a talentelor IT-high tech a Superbet, in conditiile in care vom fi aproape de comunitatile academice relevante – Facultatea de Electronica, Politehnica, dar si alte companii de tehnologie locale si internationale”, a declarat Cristian Gheorghita, Group. Director de comunicare cu angajatii. Dincolo de motivele pragmatice, decizia este strans legata de filosofia si cultura Superbet Group, axata pe o mai mare colaborare si creativitate. „Va fi mai mult un spatiu de intalnire, nu doar pentru echipa Romaniei, ci si echipele internationale ale lotului. Nimeni nu va avea un birou al lui, va fi un loc pentru adunari sociale si primarii”, a mai spus acesta.

One United Properties este pe punctul de a obtine o certificare de SANATATE SI SIGURANTA pentru toate cladirile sale de birouri, care este cea mai riguroasa certificare axata pe beneficiile angajatilor si la locul de munca – precum calitatea aerului, acces la sport, confort mental, lumina, calitatea apei. , confort la locul de munca, acces la alimente sanatoase etc. Un proiect mixt Cotroceni Park este conceput intr-o abordare holistica de tip Live/Work/Play, oferind atat angajatilor, cat si viitorilor rezidenti facilitati integrate, din spatii comerciale, retail sau sport si spatii in aer liber. Proiectul se va desfasura pe o suprafata de 5,8 ha: 20.000 mp alocati spatiilor comerciale, 74.000 mp GLA dedicat parcului de afaceri si o componenta rezidentiala cu aproximativ 754 de apartamente.

Superbet Chess Classic, prima etapa a Marelui Tur de sah 2021, a inceput sambata cu extrageri pe toate cele cinci table. GM Anish Giri a trait periculos in jocul sau cu GM Bogdan-Daniel Deac, dar a supravietuit pana la urma.

Cum sa privesc?

Jocurile Superbet Chess Classic pot fi gasite aici pe platforma noastra de evenimente live. GM Hikaru Nakamura ofera comentarii live pe canalul sau Twitch incepand cu ora 5:00 a.m. Pacific / 14:00 Europa Centrala.

Dupa numeroasele evenimente online de sah de viteza pe care le-am vazut in timpul pandemiei, cu toata drama care este legata de controale mai rapide ale timpului si gafe inevitabile, runda de deschidere a Superbet Chess Classic ne-a aratat cealalta fata a iubitului nostru joc de masa. In sahul clasic, la cel mai inalt nivel, greselile sunt putine, iar remizele sunt destule.

Știri relevante