Menu

Cat de afecteaza tragedia unei echipe de fotbal

Cat de afecteaza tragedia unei echipe de fotbal

Jucatorul de fotbal care plangeFootball este un sport care este legat de tragedie in atatea moduri. Este si a fost intotdeauna o forma de evadare, care le permite oamenilor sa se indeparteze de drumul din viata lor de zi cu zi, in favoarea de a face ceva care conteaza enorm si totusi nu conteaza deloc. Poate este cel mai bine rezumat de Arrigo Sacchi, cel care l-a numit „cel mai important dintre lucrurile neimportante din viata”. Stim cu totii ca rezultatele fotbalului nu conteaza cu adevarat, dar stim, de asemenea, ca ne predam la joc atat de complet. ca de multe ori se pot simti de parca conteaza mai mult decat orice.

O multime de oameni devin atat de obsedati de sireturile si sagetile unei averi scandalos, incat clubul lor sufera in timpul unei campanii, incat intreaga lor dispozitie se poate schimba odata cu castigurile si pierderile. Cu toate acestea, atunci cand conteaza, fotbalul este extrem de bun pentru a intelege lucrurile importante. Bill Shankly spunea odata: „Unii oameni cred ca fotbalul este o problema de viata si de moarte. Va asigur, este mult mai grav decat atat ”. Stim totusi ca acest lucru nu este adevarat. Deci, cum continua echipele cand se loveste tragedia? Cat de multa diferenta fata de performanta unei echipe are de fapt intamplarile de neconceput?

Este important sa prezentam felul in care ne gandim, avand in vedere ca unii oameni gasesc tragedii, altii gasesc doar exemple de nenorocire. Desi poate parea a fi o „tragedie” daca un jucator stea al unei echipe va fi ranit in timpul unei vraji importante de meciuri, nu este suficient sa garantezi oamenilor ca isi iau timp liber de la serviciu sau se jelesc saptamani intregi. De asemenea, moartea unui fost fotbalist ar putea fi un moment trist, dar este intr-adevar o tragedie pentru familia persoanei respective.

Despre ce vorbim este genul de tragedie care vede ca se intampla ceva atat de mare incat afecteaza intregul club de fotbal, precum si suporterii sai. Moartea unui fost jucator ar putea fi cauza unui moment de reflectie, dar moartea managerului de serviciu i-ar determina pe oameni sa se intrebe unde se afla clubul pe pamant. Au fost nenumarate astfel de exemple de cand fotbalul a inceput pentru prima data, cu aspectul dezastrului aerian din Munchen, in care opt jucatori din Manchester United si trei membri ai personalului si-au pierdut viata alaturi de alti 12, este un exemplu de felul in care suntem vorbind despre.

Știri relevante