Cat de comuna este si cum sunt decise cotele

Povestile de succes fac evident noutatile, dar casele de pariuri sunt mai mult decat fericite, deoarece inseamna ca mai multi parinti cu planuri grandioase pentru copiii lor ii vor contacta pentru a face pariuri pentru a avea succes in viitor.

Ladbrokes a spus in 2012 ca pariurile plasate de parinti pe probabilitatea ca urmasii lor sa se descurce bine in viitor au crescut de zece ori in ultimii cinci ani. Jessica Bridge, o purtatoare de cuvant a companiei de pariuri, a declarat ca pariurile plasate pe copiii care au succes in viitor au fost la fel de populare ca un tip de pariuri ca pariurile pe finala emisiunilor precum X-Factor.

Potrivit Bridge, firma de pariuri primeste „mii” de pariuri pe copii in fiecare an. Ei privesc fiecare caz in parte, inainte de a lua o decizie cu privire la ce sanse sa ofere. Analizand gusturile din istoria familiei pentru a vedea daca membrii familiei anterioare au avut succes in vreun domeniu dat, precum si scoala la care participa copilul, casele de pariuri vin apoi cu cote potrivite.

Graham Sharpe din William Hill spune ca rezervarile prefera de fapt atunci cand copiii au doar doi ani, deoarece se simte in siguranta sa ofere cote lungi. Sharpe a subliniat, de asemenea, ca pot exista o varietate de motive pentru care parintii se apropie de casele de pariuri pentru a cere cote de a face ceva la fel de semnificativ ca sa joci pentru Anglia si la fel de minore ca la examen.

Pariul cel mai obisnuit primit de William Hill de la membrii familiei care pariaza pe tanarul lor este intre 20 si 25 de lire sterline, pariurile depasind rareori nota de 100 GBP. In general, rezervarile sunt destul de fericite cu oamenii care doresc sa parieze pe copiii lor, deoarece antrenorul in Romania este atat de bun incat, daca copilul are talent autentic, atunci sansele sunt ca ar fi deja inscrisi intr-unul dintre sistemele existente.

Acest lucru le permite sa-si atenueze riscul, stiind ca sansa este marita de a avea succes in comparatie cu un copil „normal” care nu se afla in diferitele sisteme de formare. Pariurile sunt plasate in mod normal intrand in magazinele de pariuri efective, desi in prezent sistemele Request-A-Bet folosite de majoritatea rezervarilor sunt utile si pentru aceasta.

Știri relevante