Menu

Cat de des cad caii in cursa de sarituri si pariurile

Cat de des cad caii in cursa de sarituri si pariurile

El este unde pe site puteti citi despre cum caderea unui cal are tendinta de a afecta urmatorul cuplu de curse. Cu toate acestea, cursele care vin dupa o cadere nu sunt singurul lucru la care sa te gandesti cand vine vorba de caii care iau o mormanta. De asemenea, merita sa ne gandim la cat de des au caii sa cada in cursa de sarituri, deoarece acesta este cel mai probabil sa aiba un impact asupra pariurilor tale.

Exista numeroase lucruri care pot avea un impact asupra raspunsului la aceasta intrebare, inclusiv tipul de cursa pe care doriti sa pariati. Castigatorul National are, de asemenea, curse standard deschise, care, evident, nu vor avea falanti din cauza gardurilor, deoarece nu exista. Exista, de asemenea, curse de obstacole care implica obstacole mai mici si apoi garduri, care sunt mai mari si mai dure de traversat. Acest din urma tip de cursa este probabil sa vada cei mai multi falanti. Iata o privire mai atenta.

Intrarea si semnarea unei curse de curse cheltenham Cea mai buna modalitate de a explora probabilitatea caderii unui cal este prin a privi un eveniment specific si a privi numarul falantilor pe care i-a avut evenimentul. In acest caz, vom analiza Festivalul Cheltenham pentru simplul motiv ca este unul dintre cele mai faimoase intalniri de curse de sarituri si ofera o sectiune buna a tipurilor de curse. Cele mai multe curse sunt, de asemenea, curse de inalta calitate, cu cai de elita si jockeys, de aceea acesta este un bun punct de referinta pentru cat de probabile sunt caii sa cada in cursele de nivel superior.

Iata o privire asupra diferitelor evenimente care au avut loc in cadrul Festivalului Cheltenham 2019, inclusiv numarul de cai care au avut loc in fiecare cursa si numarul falantilor din acea cursa. Ii vom descompune in diferitele zile ale Festivalului.

Cel mai de remarcat lucru in prima zi este ca au fost relativ putini falnici pana la sfarsitul zilei. Ar putea exista un numar de motive pentru aceasta, desigur, inclusiv urmatoarele: degradarea gardurilor, purtati si rupeti cursul, schimbarea de a merge si oboseala cailor si a jokeilor.

Cel mai probabil motiv este insa faptul ca Chase National Hunt este un eveniment pentru jockeys amatori. Cu toate ca, cu totii, au avut un numar decent de plimbari sub ele, jocurile de amatori nu sunt, prin definitie, atat de bine practicate ca omologii lor profesionisti.

Știri relevante