Menu

Cat de des marcheaza echipele din cornere

Cat de des marcheaza echipele din cornere

Pentru o perioada din anii 90, unii suporteri din Liverpool obisnuiau sa produca un fanzine numit „Un alt colt irosit”. A fost o reflectare a modului in care fanii fotbalului se simt intotdeauna ca si cum echipa lor ar trebui sa se descurce mai bine cu setul, dar a fost o critica corecta? Poate mai important, este inca corect ca suporterii de fotbal sa fie atat de repede sa se enerveze cand un colt se pierde in timpul unui meci?

Intotdeauna a fost obisnuit ca multimea sa se emotioneze atunci cand echipa lor castiga o lovitura de colt, dar aceasta emotie se bazeaza de fapt pe ceva? Exista un argument puternic potrivit caruia coltul este inclinat in favoarea echipei aparatoare, mai degraba decat pe cel care ataca, nu in ultimul rand pentru ca au un portar care poate folosi mainile pentru a prinde mingea din aer.

Cu pariurile online asa cum este in aceste zile, puteti paria pe hat-trick-uri, penalty-uri, corner-uri, lovituri libere, urmatoarea echipa pentru a marca, etc. . Aici vom arunca o privire asupra statisticilor din colturile de care trebuie sa tineti cont atunci cand va ganditi la pariuri pe care sa le acordati.

Cand vine vorba de notare dintr-un colt, exista multe moduri diferite prin care se poate intampla. Cel mai evident este ca un colt intra si un jucator atacant intra in cap si il pune in spatele plasei. Cu toate acestea, desi acesta ar putea fi cel mai evident exemplu de notare dintr-un colt, cu siguranta nu este singurul. Obiectivele pot fi marcate in prima faza, cum ar fi, dar este mai obisnuit sa fie marcate in a doua faza a unui corner.

Asta inseamna ca echipa defensiva a reusit poate sa faca ceva din respingere, indreptandu-l din careu doar pentru ca un jucator atacant sa poata ajunge la finalul careului si apoi sa-l loveasca in spatele plasei. In mod alternativ, pot lipsi toti jucatorii din cutie si sa fie ridicati de un jucator atacant care poate trimite mingea inapoi la mix. Ca regula generala, daca o echipa a reusit sa se reseteze, nu conteaza ca fiind un gol din corner. Daca, pe de alta parte, face parte din aceeasi miscare, atunci va fi, intr-adevar, clasat ca fiind un obiectiv din corner.

Știri relevante