Menu

Cat de des marcheaza echipele dintr-o lovitura libera

Orice fan sau jucator de fotbal investit in joc a fost acolo. Echipa dvs. primeste o lovitura libera chiar in afara zonei si cativa jucatori sunt deasupra acesteia, castigand optiunile. Multimea se ridica asteptata, crezand ca aceasta este sansa pe care au asteptat-o ​​sa-si vada echipa sa intre pe foaia de scor. Jucatorul alearga si loveste mingea …. dar ce se intampla mai departe? In timp ce suporterii ar putea foarte bine sa creada ca o lovitura libera este o sansa decenta de a inscrie, faptele o pun de fapt?

Unii jucatori castiga o reputatie ca fiind un excelent jucator de lovituri libere, deoarece au marcat de-a lungul anilor cativa scorci, chiar daca de cele mai multe ori rateaza (ne uitam la tine, Cristiano Ronaldo), in timp ce altii par sa fie sunt capabili sa loveasca in spatele plasei de fiecare data cand incercau atat (salut Lionel Messi). Cu toate acestea, indiferent de cine este pozitionat peste minge, stim ca suntem implicati cu ideea de a marca sau de a crea un gol, deoarece vrem sa credem ca se poate intampla.

Odata cu varsta de a paria online, puteti paria acum pe lucruri precum metoda urmatorului obiectiv, va exista un obiectiv de la o lovitura libera, jucator care sa inscrie o lovitura libera etc., asa ca intelegerea probabilitatilor este o consideratie importanta . Iata o privire asupra statisticilor referitoare la aceasta problema.

Atunci poate fi, desigur, ceva de dezbatere in jurul a ceea ce se intelege exact prin notare dintr-o lovitura libera. Pentru unii, asta inseamna pur si simplu un jucator care loveste mingea in spatele plasei dintr-o lovitura libera directa, avand in vedere ca acesta este cel mai evident lucru la care ne gandim cand vorbim de lovituri libere si este lucrul care ar face un free -sculcarea bobinei de scoatere in evidenta daca ar fi fost facuta.

Cu toate acestea, problema este, fara indoiala, complicata de faptul ca loviturile libere pot fi marcate si de mingea introdusa in cutie pentru ca un jucator atacant sa ajunga la capatul si sa dea cu capul sau voleiul in spatele plasei. In acest fel, exista o sansa la egalitate de lovitura indirecta indirecta ca directa. Exista, de asemenea, jucatori si echipe care au o rutina inteligenta de lovitura libera, vazand un jucator rotind mingea usor pentru ca altul sa loveasca dintr-un unghi mai bun.

Știri relevante