Menu

Cat de des pierd echipele ce conduc cu 2-0 in fotbal

Cat de des pierd echipele ce conduc cu 2-0 in fotbal

Daca ati vizionat vreodata un meci de fotbal in care o echipa a mers cu 2-0 in fata, aproape sigur ati auzit comentatorul, pundit sau cineva care il urmariti cu referire la 2-0 ca „scor periculos”. Sugestia este ca echipele care merg cu 2-0 in sus nu știu daca sa continue sa atace sau sa iși apere avantajul, prin urmare, nu fac in realitate nici una și nu permit opozitiei din nou in joc. Odata ce o echipa obtine un singur obiectiv, atunci se simte ca impulsul este cu ei, creand aceasta situatie așa-numita „periculoasa”.

Intrebarea evidenta este daca exista vreun adevar in acest sens. Pana la urma, nu ar fi mai periculos un singur gol cu ​​cel mai mult timp ramas in meci, avand in vedere ca un gol individual al opozitiei ar insemna ca jocul va putea sa se incheie la egalitate? Un singur gol inapoi cu 2-1 inseamna ca echipa care a preluat caștiga inca jocul. In schimb, este probabil sa fie un caz de partinire de confirmare, meciurile care nu sunt caștigate de o echipa care a obtinut un gol de 2 goluri este mai probabil sa iasa in memorie decat cele care sunt?

Unul dintre motivele pentru care ne intereseaza acest lucru este ca acum exista mai multe oferte de la casele de pariuri care va ofera o rambursare a pachetului sau va platesc anticipat daca echipa dvs. merge cu doua obiective in fata. Aceste promotii sunt de fapt valoroase sau este doar fum și oglinzi?
Cat de des pierde echipele cu 2-0 la jumatatea timpului

2 0 linie de scor Dupa cum va puteti imagina, este dificil sa gasiti informatii precise despre echipele care au pierdut oportunitati decente in timpul meciurilor. Nu multe companii de date au acest lucru ca un punct specific pe care il cauta in meciurile de fotbal, limitand natura precisa a ceea ce va putem spune. Cu toate acestea, exista inca o cantitate corecta de date. Daca echipa gazda marcheaza primul gol, de exemplu, exista șanse in jur de 71% ca apoi sa continue și sa caștige meciul pe baza rezultatelor din sezonul 2011-2012 din Premier League.

In decembrie 2016, Gary Lineker a trimis un tweet cu privire la ideea ca 2-0 a fost un scor periculos, punand la indoiala de cate ori, mai exact, echipele au preluat conducerea cu 2-0 doar pentru a o arunca. Opta Joe, contul de analiza statistica, a raspuns curand la muzica lui Lineker spunand urmatoarele:

Au fost 1061 de ocazii anterioare ale unei echipe cu 2-0 in fata HT in PL; doar 22 au pierdut din aceasta pozitie (2,1%). Raspuns.

Știri relevante