Menu

Cat de des sunt inregistrate acele penalitati-uri

Dintre cele 80 de penalizari luate in sezonul 2017-2018, 25 dintre ele au fost ratate. Este o sansa de 31,25% ca penalizarea sa nu conduca la un gol sau putin mai putin de 1 la 3.

In ceea ce priveste acest aspect, desigur, 55 dintre ei au reusit sa loveasca in spatele plasei, ceea ce inseamna ca exista sanse de 68.75% ca un gol sa fie marcat in cazul in care se acorda o penalizare, daca ar trebui sa fiti genul de persoana caruia ii place sa uita-te pe partea stralucitoare a lucrurilor.

Ceea ce inseamna asta este ca, daca pariati pe un meci si s-a acordat o penalizare, este mai probabil statistic sa castigati pariul daca plasati pariul pe golul inscris. Intr-adevar, exista o sansa mai mare de a fi marcat de o penalitate decat una de a fi acordata pe primul loc.

Daca atacatorul principal al echipei pe care te gandesti sa pariezi este limba engleza, ar fi bine sa merite sa ii plasezi o dubla pentru ca acestia sa fie acordati si apoi sa marcheze o penalizare, daca ei sunt obisnuitul care ia executat penal. Jamie Vardy este un bun exemplu in acest sens, fiind atacantul principal al lui Leicester City, iar persoana care a primit responsabilitatea de a lua loviturile de foc ale Vulpilor mai des.

Nivelul de conversie a penalitatilor din sezonul 2017-2018 a fost efectiv scazut cu privire la rata de penalizare din sezoanele anterioare. 8 din cele 11 campanii intre 2000 si 2012 au inregistrat o rata de conversie intre 76 si 80% din penalitati. Este sugestiv ca jucatorii sa se imbunatateasca, atacatorii sa se inrautateasca sau exista o presiune mai mare asupra aparatorilor de penalitati din cauza mizelor financiare implicate in castigarea sau ramanerea in Premier League?

Un alt factor de care va trebui sa tineti cont este arbitrul de meci. Unii sunt mai inclinati sa dea penalitati decat altii. In campania 2017-2018 s-au folosit 21 de arbitri de meci diferiti.

Ceea ce ne arata este faptul ca arbitrul meciului poate face o diferenta reala la o penalizare acordata. Dintre toti arbitrii care s-au ocupat de 10 sau mai multe jocuri, au existat cele mai multe sanse de penalizare intr-o partida oficiata de Kevin Friend, care a acordat o penalizare in medie de 28,57% din ocaziile in care a fost responsabil de un joc.

Știri relevante