Menu

Cat de frecvente sunt hattrick-urile in fotbal

De fiecare data cand cautati o casa de pariuri cu care va poate placea sa pariati, unul dintre lucrurile principale cu care probabil veti face este sa mentineti o oferta pentru felul de oferte pe care le pot prezenta in mod regulat. Una dintre cele mai populare implica sa va plateasca sume suplimentare de bani daca un jucator pe care ati pariat sa inscrie un gol continua sa inscrie un hat-trick in timpul meciului.

Este inteles un pariu atragator, avand in vedere ca inseamna ca veti fi platit mai mult, fara a fi nevoie sa efectuati un pariu special pe ei, care sa inscrie un hat-trick sau sa efectuati bani mai multi decat miza initiala. Casele de pariuri nu sunt insa proaste. Ei stiu ca nu este in interesul lor sa promita o plata care sa le coste sume uriase de bani, deci cat de des se intampla?

De la inceputul Premier League pana la sfarsitul sezonului 2018-2019, au fost inscrise 324 de trucuri de palarie in Premier League. Dintre acestea, 146 dintre ele au fost marcate de jucatori englezi.

Exista o extindere pana la acest lucru, oarecum evident, avand in vedere ca Premier League este primul zbor englez si, prin urmare, este mai probabil sa aiba jucatori din Anglia decat orice alta tara care joaca in ea. Totusi, merita sa tineti cont de faptul ca jucatorii straini au devenit din ce in ce mai obisnuiti ca jucatorii straini sa isi schimbe comertul in Premier League pe masura ce au trecut anii.

Exista inca o masura in care este putin surprinzator faptul ca diferitele sunt atat de vaste intre Anglia si alte natiuni. Urmatoarea cea mai apropiata este Olanda, care este responsabila pentru furnizarea golului unui hat-trick in 18 ocazii diferite. Abandonul de la 146 la 18 este urias.

Hat trick Intrebarea initiala pusa in articol a fost atunci cat de comune sunt trucurile de palarie in fotbal. Folosind Premier League ca reper pentru restul Europei, ceea ce ar putea insela intr-o oarecare masura, dar este ceea ce facem oricum, puteti vedea ca au fost 127 de trucuri de tip hat-hat in 3800 de jocuri.

Asta inseamna ca exista o sansa de 3.34% ca un hat-trick sa fie inscris intr-un joc.

Este o sansa destul de lunga cand te gandesti la asta! Nu este de mirare ca casele de pariuri sunt dispusi sa faca o oferta care va promite mai multi bani daca un jucator inscrie un hat-trick – ei nu cred ca este foarte probabil sa se intample.

Acestea fiind spuse, majoritatea ofertelor de goluri pentru hat-trick-uri platesc triplu daca jucatorul dvs. inscrie un hat-trick, dar, de asemenea, plateste dublu daca marcheaza o borsa, ceea ce se intampla evident mai des.

Știri relevante