Menu

Cat de legal este sa pariezi din tribuna la un meci

Cat de legal este sa pariezi din tribuna la un meci

Cea mai evidenta intrebare cu privire la procesul de judecata este daca este sau nu ilegal. Raspunsul este cel putin usor complicat. Nu este ilegal in Regatul Unit la momentul scrierii, dar nici nu este permis. Cand Dobson a fost dat afara din Australian Open, a fost pentru „angajarea in conduite care sa corupa un rezultat al pariurilor”. Din acest motiv, este putin probabil sa fiti arestat si aruncat in inchisoare daca vi se pare ca va angajati in tribunal, dar vi se va cere sa parasiti locul si este posibil sa vi se interzica sa va intoarceti vreodata.

De aceea, cei care doresc sa se angajeze in activitate trebuie sa devina din ce in ce mai buni in a ascunde faptul ca asta este. Exista un motiv pentru care Dobson a avut dispozitivul sau cusut in pantaloni scurti pana la urma. Se stie ca oamenii poarta casti sub peruci care le permit sa comunice cu oamenii de la celalalt capat al unui telefon, dar cu castile ascunse la vedere. Unele locuri folosesc chiar si spoturi de judecata, a caror misiune este sa pastreze cu ochii pe oameni pana la un bine si sa ii atraga in atentia stewardilor.

Desigur, jocul pisicii si al mouse-ului dintre spotters si cele pe care incearca sa le detecteze nu functioneaza intotdeauna. Un alt incident care a ajuns in presa s-a produs atunci cand David Mawer s-a dus sa-l urmareasca pe iubitul sau Hull City sa joace pe stadionul KC. Tigrii se jucau la Reading, iar Mawer ii trimitea prietenei sale texte stupide, doar pentru a fi abordat la jumatatea timpului de catre un spotter care i-a comunicat ca va fi izgonit de pe stadion daca va continua sa foloseasca mobilul. Mawer a facut un Tweet despre experienta sa si a obtinut sprijin din partea altor fani ai fotbalului, dezgustat de comportamentul lui Hull City.

Datorita faptului ca nu este ilegal din punct de vedere tehnic, de ce este faptul ca tribunalul este atat de incruntat de autoritati? Raspunsul scurt este ca ofera unui set de persoane un avantaj fata de o alta incarcatura de oameni doar datorita modului in care urmaresc un eveniment. De cele mai multe ori, curtenii folosesc pariurile de schimb pentru a-si castiga banii, ceea ce inseamna ca pariaza de fapt impotriva altor persoane, mai degraba decat companiile de pariuri. Aceasta este o parte din ceea ce nu sta bine pentru cei responsabili de evenimente.

Știri relevante