Menu

Cat de legal este sa vorbesti la telefon din tribune

Cat de legal este sa vorbesti la telefon din tribune

Persoanele care pariau au cautat intotdeauna modalitati de a-si da un avantaj in comparatie cu casele de pariuri care iau pariul in primul rand. Un barbat a devenit atat de obsedat de el, incat a petrecut ani buni dezvoltand un algoritm computerizat, ceea ce insemna ca poate castiga mai mult de 1 miliard de lire sterline la cursele de cai. Intr-adevar, cursele de cai au fost mult timp un sport care a fost vizat de cei care doresc sa ia o scurtatura catre victorie, ca atunci cand proprietarii Gay Future au incercat sa foloseasca doi cai cu aspect identic pentru a pacali rezervarile.

Casele de pariuri sunt intelepte pentru trucurile celor mai multi oameni in zilele noastre, desigur, dar exista inca modalitati prin care cei mai inventivi de acolo pot incerca sa obtina unul peste marile companii pentru a castiga bani. Un astfel de exemplu este practica extrem de moderna a tribunalului, in care oamenii comunica cu cineva care urmareste in direct un eveniment si este capabil sa le transmita informatii despre rezultatul evenimentului inainte ca rezervarile sa aiba sansa de a-si actualiza cotele, oferind o mica fereastra de ocazie de a castiga bani buni.

Indreptarea in justitie este, in esenta, practica de a profita de o intarziere in capacitatea unei case de pariuri de a-si actualiza cotele. Aceasta implica cineva care urmareste un eveniment in direct si comunica cu alte persoane care pot plasa un pariu inainte ca sansele sa fie schimbate sau altfel pariul sa fie inchis cu totul. Daca ati pariat vreodata in joc pe un astfel de meci de fotbal, atunci veti sti cum este cand incercati sa plasati un pariu, dar acesta este suspendat, deoarece o echipa ataca sau o piesa setata a fost premiata.

Activitatea a primit numele sau, deoarece este cel mai frecvent sa se faca in timpul meciurilor de tenis. Spectatorii stau la marginea terenului si comunica rezultatul punctelor sau jocurilor colegilor care apoi plaseaza pariurile. Desi, in mod evident, a fost o practica cu mult inainte de aceasta, a intrat in atentia publicului pentru prima data cand Daniel Dobson a fost arestat la Australian Open dupa ce a fost descoperit cu un dispozitiv electronic cusut in pantaloni scurti care era conectat la un telefon mobil care a transmis semnalul catre altii. si le-a povestit despre evenimentul unui meci.

Știri relevante