Menu

Cat dureaza retragerea 888sport

Cat dureaza retragerea 888sport

Daca ati depus initial depozitul prin NETELLER, va trebui sa va procesati si retragerea prin intermediul NETELLER. Logo-ul NETELLER va aparea in partea stanga a ecranului. Faceti clic pe logo. Dupa selectarea NETELLER, alegeti suma de bani pe care doriti sa o retrageti (mai mult de 3 € sau echivalentul daca utilizati o alta moneda) si finalizati tranzactia de retragere.

Daca initial ati depus depozitul prin Skrill (anterior Moneybookers), va trebui sa va procesati si retragerea prin Skrill. Logo-ul Skrill va aparea in partea stanga a ecranului. Faceti clic pe logo. Dupa selectarea Skrill, alegeti suma de bani pe care doriti sa o retrageti (mai mult de 3 € sau echivalentul daca utilizati o alta moneda) si finalizati tranzactia de retragere.

Va rugam sa retineti ca plata va fi retrasa in contul dvs. NETELLER sau Skrill, de la cateva ore pana la trei (3) zile lucratoare.

Daca site-ul nu este afisat in limba preferata, puteti schimba limba accesand partea din dreapta sus a ecranului pentru a selecta limba dorita.

Dupa introducerea numelui de utilizator si a parolei, faceti clic pe „LOGIN” pentru a continua pentru a proceda cu pasii de mai sus si la alte modalitati de retragere care nu sunt mentionate mai sus, dar sa cititi in ce conditii se pot face retragerile.

Știri relevante