Menu

Cât durează retragerea 888sport

Cat dureaza retragerea 888sport

Retragerea de pe 888sport in functie de procesatorul de plati

Dacă aţi depus iniţial depozitul prin NETELLER, va trebui să va procesaţi şi retragerea prin intermediul NETELLER. Logo-ul NETELLER va apărea în partea stângă a ecranului. Faceţi clic pe logo. După selectarea NETELLER, alegeţi suma de bani pe care doriţi să o retrageţi (mai mult de 3 € sau echivalentul dacă utilizaţi o altă monedă) şi finalizaţi tranzacţia de retragere.

Dacă iniţial aţi depus depozitul prin Skrill (anterior Moneybookers), va trebui să va procesaţi şi retragerea prin Skrill. Logo-ul Skrill va apărea în partea stângă a ecranului. Faceţi clic pe logo. După selectarea Skrill, alegeţi suma de bani pe care doriţi să o retrageţi (mai mult de 3 € sau echivalentul dacă utilizaţi o altă monedă) şi finalizaţi tranzacţia de retragere.

Cele mai rapide procesatoare de plati pentru 888sport

Va rugăm să reţineţi că plată va fi retrasă în contul dvs. NETELLER sau Skrill, de la câteva ore până la trei (3) zile lucrătoare.

Dacă site-ul nu este afişat în limba preferată, puteţi schimba limba accesând partea din dreapta sus a ecranului pentru a selecta limba dorită.

După introducerea numelui de utilizator şi a parolei, faceţi clic pe „LOGIN” pentru a continua pentru a proceda cu paşii de mai sus şi la alte modalităţi de retragere care nu sunt menţionate mai sus, dar să citiţi în ce condiţii se pot face retragerile.

Știri relevante