Menu

Cat dureaza retragerea la Betano

Cat dureaza retragerea la Betano

La betano, la fel ca la orice alta casa de pariuri on line, retragerea se poate face doar prin aceeasi metoda prin care s-a facut ultima depunere.

Dar exista si o deosebire fata de alte case de pariuri on line, in sensul ca depunerea s-a facut prin Paysafecard, atunci puteti sa scoateti banii direct pe contul de Paysafecard.

Indiferent de metoda aleasa, retragerea minima este de 120 de Ron, singura exceptie fiind in cazul retragerilor prin transfer bancar. In acest caz, puteti scoate orice suma doriti.

In ceea ce priveste timpul de asteptare pentru o retargere, se poate spune ca cei de la Betano se misca destul de repede. Cu alte cuvinte, daca ati optat pentru o retragere prin Skrill/Neteller, retragerea va fi procesata in aceeasi zi, in timp ce una prin transfer bancar sau card va fi procesata in cel mult 2-3 zile lucratoare.

Toate solicitarile trimise in legatura cu retragerile, vor fi verificate de catre cazinou, iar daca totul este in regula, dup ace transferal este aprobat, in functie de metoda de plata aleasa, se poate sa mai dureze cateva zile pen ace banii va vor fi virati.In cazul portofelelor electronice, odata ce tranzactia este aprobata, banii ajung instant in contul vostru.

Știri relevante