Menu

Cât durează retragerea la superbet

Cat dureaza retragerea la superbet
Dacă vreţi să pariaţi vreodată pe o echipă la superbet şi, din fericire, câştigaţi, sunt aproape sigur că următoarea dvs. mişcare va fi să retrageţi o parte din ea. Ceea ce ne aduce la întrebarea zilei, „Cum veţi retrage banii de la sueprbet?”

Timpii de procesare ai retragerilor la superbet

Diferitele case de pariuri au diferite modalităţi de retragere. Ca de obicei, ar fi trebuit să va autentificaţi în contul dvs., altfel nu veţi putea iniţia procesul de retragere. Aici, va voi arăta cum să va retrageţi folosind conturile de pariuri deschise la superbet.

Îmi este mult mai uşor să încep cu casa de pariuri superbet. Cine are cont cu această casa de pariuri; este rândul dumneavoastră să acordaţi o atenţie deosebită celor descrise aici. Să mergem. Până acum, cred ca v-aţi conectat cu succes la contul dvs. Următorul pas pe care trebuie să îl faceţi este să faceţi clic pe pictograma care arată fotografia dvs. de profil. Navigaţi sau derulaţi în jos până găsiţi submeniul „Retragere”.

Se recomanda retragere prin aceiasi metoda ca depunerea

Până acolo, este sigur să faceţi clic şi să continuaţi să iniţiaţi acest proces. Evident, o fereastră pop-up va apărea cu un set diferit de meniu. Făcând clic pe meniul „Bank”, va veţi vedea submeniurile disponibile de unde veţi putea găsi submeniul „Retragere”.

Un lucru pe care trebuie să îl ştii este însă ca poţi retrage doar folosind aceeaşi metodă de plată pe care ai folosit-o pentru a depune în acelaşi cont. Deci, dacă ai folosit Neteller pentru a depune bani în superbet, nu poţi retrage decât folosind acel cont Neteller. Există o limită minimă şi maximă de retragere, în funcţie de metodă de plată folosită. Interesant este ca timpul procesului de retragere variază prea mult în funcţie de metodă dvs. de plată. Unele sunt instantanee, în timp ce altele durează până la 5 zile lucrătoare.

Știri relevante