Menu

Cat dureaza retragerea la superbet

Cat dureaza retragerea la superbet

Daca vreti sa pariati vreodata pe o echipa la superbet si, din fericire, castigati, sunt aproape sigur ca urmatoarea dvs. miscare va fi sa retrageti o parte din ea. Ceea ce ne aduce la intrebarea zilei, „Cum veti retrage banii de la sueprbet?”

Diferitele case de pariuri au diferite modalitati de retragere. Ca de obicei, ar fi trebuit sa va autentificati in contul dvs., altfel nu veti putea initia procesul de retragere. Aici, va voi arata cum sa va retrageti folosind conturile de pariuri deschise la superbet.

Imi este mult mai usor sa incep cu casa de pariuri superbet. Cine are cont cu aceasta casa de pariuri; este randul dumneavoastra sa acordati o atentie deosebita celor descrise aici. Sa mergem. Pana acum, cred ca v-ati conectat cu succes la contul dvs. Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa faceti clic pe pictograma care arata fotografia dvs. de profil. Navigati sau derulati in jos pana gasiti submeniul „Retragere”.

Pana acolo, este sigur sa faceti clic si sa continuati sa initiati acest proces. Evident, o fereastra pop-up va aparea cu un set diferit de meniu. Facand clic pe meniul „Bank”, va veti vedea submeniurile disponibile de unde veti putea gasi submeniul „Retragere”. Un lucru pe care trebuie sa il stii este insa ca poti retrage doar folosind aceeasi metoda de plata pe care ai folosit-o pentru a depune in acelasi cont. Deci, daca ai folosit Neteller pentru a depune bani in superbet, nu poti retrage decat folosind acel cont Neteller. Exista o limita minima si maxima de retragere, in functie de metoda de plata folosita. Interesant este ca timpul procesului de retragere variaza prea mult in functie de metoda dvs. de plata. Unele sunt instantanee, in timp ce altele dureaza pana la 5 zile lucratoare.

Știri relevante