Menu

Cat dureaza retragerea maxbet

Cat dureaza retragerea maxbet

In primul rand, trebuie stiut ca o retragere este procesata mai intai de catre casa de pariuri, process care dureaza maxim 3 zile lucratoare. In acest interval de timp, tranzactia va aparea ca si “ retragere in asteptare”

Apoi, dupa ce retragerea a fost aprobata de catre casa de pariuri, timpul de care este nevoie pentru alocarea fondurilor depinde de ,etoda de plata pe care ati ales-o:

-pentru cardurile Visa si Mastercard, alocarea banilor se face in functie de banca ce a emis cardul si de optiunile  care sunt atasate cardului. In general, timpul de procesare variaza intre 3 si 5 zile lucratoare.

-transferul bancar este o alta modalitate pentru efectuarea unei retrageri, insa, si in acest caz, retragerile nu se fac instant, ci dureaza tot intre 3 si 5 zile lucratoare.

-prin Skrill si Neteller, retragerea este transferata in portofelul electronic dupa aprobarea prealabila a celor de la Maxbet. Skrilul este considerate a fi cea mai sigura metoda de plata din lume, iar retragerea prin Skrill se proceseaza mult mai repede  decat cea prin transfer bancar.

Daca suma nu va fi transferata in intervalul de timp specific fiecarei metode de plata, contactati Departamentul de Servicii Clienti, printr-un email la adresa de email mentionata.

Știri relevante