Menu

Cât durează retragerea maxbet

Cat dureaza retragerea maxbet

Procesarea retragerilor de catre Maxbet

În primul rând, trebuie ştiut că o retragere este procesată mai întâi de către casa de pariuri, process care durează maxim 3 zile lucrătoare. În acest interval de timp, tranzacţia va apărea ca şi “ retragere în aşteptare”

Apoi, după ce retragerea a fost aprobată de către casa de pariuri, timpul de care este nevoie pentru alocarea fondurilor depinde de ,etoda de plata pe care aţi ales-o:

-pentru cardurile Visa şi Mastercard, alocarea banilor se face în funcţie de bancă ce a emis cardul şi de opţiunile  care sunt ataşate cardului. În general, timpul de procesare variază între 3 şi 5 zile lucrătoare.

-transferul bancar este o altă modalitate pentru efectuarea unei retrageri, însă, şi în acest caz, retragerile nu se fac instant, ci durează tot între 3 şi 5 zile lucrătoare.

Cele mai rapide metode de retragere

-prin Skrill şi Neteller, retragerea este transferată în portofelul electronic după aprobarea prealabilă a celor de la Maxbet. Skrilul este considerate a fi cea mai sigură metodă de plata din lume, iar retragerea prin Skrill se procesează mult mai repede  decât cea prin transfer bancar.

Dacă suma nu va fi transferată în intervalul de timp specific fiecărei metode de plata, contactaţi Departamentul de Servicii Clienţi, printr-un email la adresa de email menţionată.

Știri relevante