Menu

Cat dureaza validarea contului superbet deschis online

Cat dureaza validarea contului superbet deschis online

De ce trebuie sa furnizati un act de identitate si sa va verificati contul de pariuri, dar puteti pur si simplu sa intrati intr-o casa de pariuri sau cazinou si sa plasati un pariu necontestat? Ei bine, in ciuda credintei populare, acest lucru nu are nimic de-a face cu faptul ca guvernul isi obtine impozitul sau ca industria va tine evidenta, totul are de-a face cu protejarea minorilor si a persoanelor vulnerabile de la jocurile de noroc si prevenirea fraudei si spalarii banilor.

Confirmarea varstei, locatiei si statutului rezidential al unui client este o cerinta legala pentru a detine o licenta de jocuri de noroc din Regatul Unit, iar site-urile de pariuri sunt obligate sa colecteze aceste informatii. In multe cazuri, aceste informatii sunt verificate fara sa stiti prin procese numite verificari soft de credit. Indiferent daca acestea sunt automate sau manuale, aceste verificari sunt in mare masura in vigoare pentru a preveni utilizarea caselor de pariuri pentru veniturile din infractiuni.

In acest articol vom discuta despre legea din spatele verificarii si motivele pentru care aceasta exista. Va vom spune ce tipuri de documente de identitate sunt potrivite, cat timp ar trebui sa asteptati si ce sa faceti daca verificarea dvs. a fost refuzata si considerati ca acest lucru este nedrept.

La inceputul lui 2019, Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit a anuntat modificari ale procedurii de verificare a varstei pentru operatorii licentiati din Regatul Unit. Pana in acel moment, companiile de jocuri de noroc au fost obligate sa verifice varsta in decurs de 3 zile si nu puteau permite clientilor sa se retraga pana nu faceau acest lucru. Acum, totusi, marcile trebuie sa verifice varsta unui utilizator inainte de a putea fi efectuata o depunere sau un prim pariu, chiar daca acesta este cu un pariu gratuit sau un bonus.

Scopul principal al acestui lucru este de a impiedica copiii sa joace de noroc, inainte de aceasta, cineva sub 18 ani putea, teoretic, sa joace online, chiar daca in cele din urma nu se poate retrage, acum toti clientii care finanteaza un cont sau pariaza vor fi verificati in prealabil. Regulile se extind, de asemenea, la jocurile gratuite, cum ar fi demo-urile de sloturi, toate site-urile care le ofera acum trebuie sa verifice varsta mai intai, in timp ce acest lucru nu este un joc de noroc, GC sustine ca nu exista niciun motiv legitim pentru care copiii ar trebui sa le joace, deoarece pot conduce. direct la jocuri de noroc.

Efectul asupra clientului poate fi o intarziere mai mare intre inregistrarea pe un site si posibilitatea de a depune si de a paria. Multe verificari de verificare a varstei sunt rapide si operatorii seriosi vor putea sa intoarca acest lucru destul de repede.

Verificarea varstei este motivul principal din spatele necesitatii de a verifica un cont de pariuri online. Cand intri intr-un magazin de pariuri sau intr-un cazinou, casieria iti va verifica vizual aspectul si va lua o decizie daca esti sub varsta sau nu. Daca ei cred ca ati putea fi, va vor cere un act de identitate pentru a confirma acest lucru. Exact acelasi proces este necesar pentru o casa de pariuri sau un cazinou online, cu exceptia faptului ca acestia nu pot face o evaluare vizuala, asa ca trebuie sa ceara legitimatia tuturor, indiferent daca arati 18 sau 81 de ani.

Trebuie sa aveti 18 ani pentru a paria in Marea Britanie si acest lucru trebuie verificat de catre operatori autorizati pentru a putea depune, paria si, in cele din urma, retrage orice fonduri. Daca va aflati pe lista electorala la adresa pe care o furnizati casei de pariuri, atunci acest lucru poate fi deseori verificat automat, daca nu, va trebui sa trimiteti o dovada a varstei, cum ar fi un pasaport.

Anumite personaje lipsite de scrupule pot decide sa scape de castigurile lor nelegiuite, pariand pe acest online si apoi retragand orice numerar ca „bani curati”. In medie, majoritatea pariurilor si jocurilor platesc cu mult peste 90%, pentru spalatorii de bani, oferirea de cateva procente casei de pariuri in schimbul banilor curati este o mana cereasca.

Prin urmare, casa de pariuri sau cazinoul va poate cere sa va confirmati identitatea in afara verificarilor obisnuite ale antecedentelor. Asta nu inseamna ca te suspecteaza de spalare de bani sau frauda. Este posibil sa fi fost selectat la intamplare, sa aveti un nume asemanator cu cineva care are legatura cu activitati criminale sau operatorul nu a putut obtine suficiente informatii din verificarea antecedentelor dvs.

In ceea ce priveste frauda, ​​daca casatorul de pariuri suspecteaza ca exista o sansa chiar remota ca metoda bancara pe care o utilizati sa nu va apartina, atunci va cere un alt act de identitate. Acest lucru se va intampla de obicei daca cardul sau contul de plata nu este inregistrat la aceeasi adresa cu cea pe care ati furnizat-o site-ului de pariuri.

Este posibil sa descoperiti ca jucati cu un site de pariuri de ceva timp inainte de a va cere o verificare suplimentara. Acest lucru se va datora probabil pentru ca ati facut o depunere sau o retragere mare care fie este in afara caracterului, fie atinge un prag stabilit de casele de pariuri.

Știri relevante