Menu

Cât durează validarea contului superbet

Cat dureaza validarea contului superbet
De obicei, după ce terminaţi înregistrarea pe o casă de pariuri online gen superbet şi chiar înainte de a face prima retragere, veţi primi o notificare de la asistenţa clienţilor din rezervarea dvs. În ea vi se va cere să vă verificaţi contul de pariuri. Este important pentru superbet, iar rezervările cer identitatea de identitate, deoarece sunt obligaţi să o facă.

Cum se face validarea contului superbet

Verificarea contului sau a KYC (cunoaşteţi-vă clientul) aşa cum aţi putea găsi pe superbet, este o condiţie obligatorie pentru a paria online. În acest fel, casa de pariuri va şti dacă vi se permite legal să pariaţi şi că originea banilor dvs. nu provine din activităţi infracţionale. În acest ghid, vom încerca să explicăm cele mai adresate întrebări.

Verificarea contului se poate face si in agentiile superebet

Agenţiile superbet sunt obligaţi de autorităţile internaţionale şi locale să efectueze verificări de verificare a clienţilor lor, pentru a bloca minorii şi persoanele auto-excluse de la jocurile de noroc. De asemenea, este necesar pentru a va proteja contul de a nu fi folosit din motive penale (spălare de bani etc). Şi în final, verificarea contului nu va permite puntorilor să menţină mai multe conturi. Din toate aceste motive, verificarea ID-ului este primul şi cel mai important lucru care trebuie făcut atunci când deschideţi un cont pe o casa de pariuri noua.

Știri relevante