Menu

Cat dureaza validarea contului superbet

Cat dureaza validarea contului superbet

De obicei, dupa ce terminati inregistrarea pe o casa de pariuri online gen superbet si chiar inainte de a face prima retragere, veti primi o notificare de la asistenta clientilor din rezervarea dvs. In ea vi se va cere sa va verificati contul de pariuri. Este important pentru superbet, iar rezervarile cer identitatea de identitate, deoarece sunt obligati sa o faca.

Verificarea contului sau a KYC (cunoasteti-va clientul) asa cum ati putea gasi pe superbet, este o conditie obligatorie pentru a paria online. In acest fel, casa de pariuri va sti daca vi se permite legal sa pariati si ca originea banilor dvs. nu provine din activitati infractionale. In acest ghid, vom incerca sa explicam cele mai adresate intrebari.

Agentiile superbet sunt obligati de autoritatile internationale si locale sa efectueze verificari de verificare a clientilor lor, pentru a bloca minorii si persoanele auto-excluse de la jocurile de noroc. De asemenea, este necesar pentru a va proteja contul de a nu fi folosit din motive penale (spalare de bani etc). Si in final, verificarea contului nu va permite puntorilor sa mentina mai multe conturi. Din toate aceste motive, verificarea ID-ului este primul si cel mai important lucru care trebuie facut atunci când deschideti un cont pe o casa de pariuri noua.

Știri relevante