Menu

Cât este impozitul la stanleybet

Cat este impozitul la stanleybet

Pentru a plasa un pariu la stanleybet sau pentru a desfăşura orice activitate de jocuri de noroc pe site în modul bani reali, trebuie să depuneţi fondurile în Cont.

Depunerile la stanleybet sunt fara comision

Puteţi depune fonduri în Contul dvs. în conformitate cu aceşti Termeni şi numai printr-una dintre metodele de depozit acceptate de noi şi disponibile în Contul dvs. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a trata orice depunere din Cont că fiind nevalida şi orice câştiguri care rezultă din astfel de depozite nevalide ca nule.

Cu excepţia taxelor impuse de legislaţia în vigoare, la stanleybet nu vom aplica nicio taxă pentru depunerea de fonduri în contul dvs.

Procesatoarii de plati pot aveam comisioane de transfer

Cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi ca unele bănci, instituţii financiare sau furnizori de servicii de plată vă pot percepe taxele şi, prin urmare, trebuie să aveţi astfel de comisioane înainte de a face o depunere.

Fondurile depuse în Contul dvs. de la stanleybet vor fi în mod normal disponibile după ce bancă, instituţia financiară sau furnizorul de servicii de plată autorizează suma aleasă. De obicei, autorizarea este instantaneu, dar trebuie să ţineţi cont de faptul ca metodele de plată precum transferul bancar au un timp mai lung de procesare. Fondurile depuse în Contul dvs. nu suportă niciun interes, deoarece sunt depuse ca plăţi în avans pentru tranzacţii intenţionate pe Site.

Știri relevante