Menu

Cat este impozitul la stanleybet

Cat este impozitul la stanleybet

Pentru a plasa un pariu la stanleybet sau pentru a desfasura orice activitate de jocuri de noroc pe site in modul bani reali, trebuie sa depuneti fondurile in Cont. Puteti depune fonduri in Contul dvs. in conformitate cu acesti Termeni si numai printr-una dintre metodele de depozit acceptate de noi si disponibile in Contul dvs. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a trata orice depunere din Cont ca fiind nevalida si orice câstiguri care rezulta din astfel de depozite nevalide ca nule.

Cu exceptia taxelor impuse de legislatia in vigoare, la stanleybet nu vom aplica nicio taxa pentru depunerea de fonduri in contul dvs. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca unele banci, institutii financiare sau furnizori de servicii de plata va pot percepe taxele si, prin urmare, trebuie sa aveti astfel de comisioane inainte de a face o depunere.

Fondurile depuse in Contul dvs. de la stanleybet vor fi in mod normal disponibile dupa ce banca, institutia financiara sau furnizorul de servicii de plata autorizeaza suma aleasa. De obicei, autorizarea este instantaneu, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca metodele de plata precum transferul bancar au un timp mai lung de procesare. Fondurile depuse in Contul dvs. nu suporta niciun interes, deoarece sunt depuse ca plati in avans pentru tranzactii intentionate pe Site.

Știri relevante