Menu

Cat sa depun pe Maxbet pentru bonus

Cat sa depun pe Maxbet pentru bonus

Oricine doreste sa stie ca este fiabil Maxbet, va dori sa vada toate optiunile de depunere si retragere care sunt disponibile. Multumit, casa de pariuri a facut echipa cu companii respectate precum Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro, precum si cu mai noi firme de plata digitala. cum ar fi Neteller si Skrill. Desigur, toate aceste sisteme de plata au avantajele si avantajele lor in ceea ce priveste orele si tarifele tranzactiei, asa ca asigurati-va ca cititi tiparul mic pentru a afla mai multe despre ce marca functioneaza cel mai bine pentru dvs.

Deoarece Maxbet isi propune sa va ajute sa jucati in mod responsabil, au luat masura inteleapta pentru a va ajuta sa instalati câteva limite sensibile pentru cât depuneti. Aceste limite pot fi setate la sume zilnice, saptamânale sau lunare pentru a va ajuta sa va gestionati mai eficient bugetul. Dar, din fericire, exista si optiunea de a plasa atât cât doriti in contul dvs.!

Depunerea minima de 50 RON este necesara pentru a oferi mai multe optiuni bancare si valutare. Pentru depozitele mai mici de 100 RON se va percepe o taxa. Maximele de retragere variaza in functie de metoda bancara aleasa. Toate depunerile si retragerile pot fi facute in mod convenabil pe dispozitivul mobil sau pe site-ul web.

Știri relevante