Menu

Cat timp este valabil un bilet castigator la Casa pariurilor agentii

Cat timp este valabil un bilet castigator la casa pariurilor agentii

In lumea moderna la Casa Pariurilor, toata lumea are vieti ocupate pline de munca, sport de urmarit si prieteni de vazut in societate. Drept urmare, nu este neobisnuit sa uitam ca am plasat un pariu, cu atat mai putin sa ne obosim sa-l incasam daca a fost un castigator. De aceea, este intotdeauna o practica buna sa va asigurati ca aveti o anumita zona in care pastrati toate biletele de pariere, ceea ce inseamna ca puteti verifica apoi pentru a vedea daca au castigat cand aveti ceva timp liber.

Desigur, viata este chiar atat de simpla. Nu este imposibil sa ne imaginam un scenariu in care un copil sau partener a luat biletul si l-a mutat in alta parte, cu „fara din vedere, din minte” devenind mantra pentru persoana care a plasat pariul pe primul loc. Daca ti s-ar intampla asa ceva, in cat timp ar trebui sa gasesti biletul si apoi sa-l duci la casa de pariuri pentru a fi platit ceea ce ai scos?

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Evident, daca pariezi online, atunci pariurile sunt platite automat la fel si la Casa Pariurilor. Exista, totusi, probleme in cazul in care nu va conectati la contul dvs. pentru o perioada de timp, care ar putea duce la inactivitatea contului si acest lucru poate duce la taxe. Vom acoperi si acest element mai jos.

Adevarul sincer este ca cat timp trebuie sa incasati oficial un pariu va diferi de la companie la companie asa cum este si cazul Casa Pariurilor. Toti vor avea propriile reguli in acest sens, care sunt in mod normal afisate clar in termenii si conditiile lor, dar este absolut posibil sa renunte la aceste reguli pentru a va permite sa incasati pariul in functie de circumstante. Unele case de pariuri nici macar nu au reguli cu perioade de timp, doar cum ajungi sa revendici.

Pentru casele de pariuri online cum este si Casa Pariurilor, totul se intampla automat si nu trebuie sa va revendicati fizic castigurile. Chiar si asa, unele conturi raman neutilizate pentru perioade lungi de timp si le vor face „latente” dupa o anumita perioada. Indeparteaza contul din sistemul lor, dar poate fi scos in continuare din hibernarea sa fortata atunci cand cineva se conecteaza din nou si doreste sa-si revendice castigurile.

Daca ati plasat pariul la o casa de pariuri pe pista si ati uitat sa-l incasati inainte de a parasi pista, nu totul este pierdut. Casele de pariuri pe pista tind sa paraseasca zona destul de repede, nu pentru ca incearca sa evite sa plateasca pentru pariurile castigatoare, ci pentru ca este treaba lor si nu ne place tuturor sa plecam de la serviciu cat de curand putem? Vestea buna este ca veti putea gasi informatii despre casa de pariuri in cauza pe spatele talonului de pariuri.

De asemenea, puteti lua legatura cu Administratia Jocurilor de Noroc pe Piese, scriindu-le si trimitandu-le biletul original. Ei vor folosi informatiile de pe bilet pentru a lua legatura cu casa de pariuri pe care ati folosit-o, care isi va verifica apoi propriile evidente pentru a vedea daca au dovezi ale pariului restante. Daca au, atunci va vor plati prin trimiterea unui cec pentru suma totala catre AGT.

Merita remarcat faptul ca, din punct de vedere tehnic, aveti doar o luna pentru a va face cererea. Dupa acel moment, devine o chestiune la discretia caselor de pariuri daca vi se va plati sau nu castigurile. Acestea fiind spuse, atata timp cat nu exista nimic dus la biletul dvs. si este intr-o stare rezonabil de buna, atunci este putin probabil ca acestia sa refuze sa plateasca. Chiar si asa, cu siguranta merita sa ne amintim ca aceasta este o optiune deschisa pentru ei.

Știri relevante