Menu

Cât timp este valabil un bilet câştigător la Casa pariurilor

Cat timp este valabil un bilet castigator la casa pariurilor

30 de zile este valabilitatea acceptata la casa pariurilor

Răspunsul la această întrebare este ca, din punct de vedere legal, nu este stabilit un termen concret în acest sens, ci doar un punct din regulamentul de funcţionare al casei de pariuri care indică termenul dat. Astfel, termenul maxim acordat este de 30 sau 31 de zile şi minim, chiar imediat după meci, dacă acesta se termină înainte de ora închiderii, dar maxim la ora 21, pentru ca, având în vedere ca programul de funcţionare este până la ora 22, casiera are de făcut închiderea pe ziua respectivă.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

Ce se intampla daca plasam online

În cazul în care biletul este plasat on line, nu mai aveţi de ce să vă faceţi griji în privinţa termenul în care puteţi incass biletul, pentru ca, dacă biletul este câştigător, banii intră direct în cont.

În unelecazuri, termenul maxim ppoate fi şi de 60 zile, iar dacă nici în acest caz nu este răscumpărat biletul, acesta este declarat pierdut.

Oricum, acest termen de 30-31 de zile maxim în care puteţi revendica un eventual câştig este un punct negative, penttru ca, de exemplu, dacă plasaţi un bilet, acesta iese câştigător, dar sunteţi obligat să plecaţi 2 -3 luni, ce se întâmplă?pierdeţi banii câştigaţi?acest lucru nu este în regulă.

Se vehiculează multe idei despre valabilitatea unui bilet câştigător la casa pariurilor, dar din experienţa vă spunem să consultaţi regulamentul de joc şi veţi afla cu exactitate care este termenul maxim în care vă puteţi ridica un câştig de pe un bilet jucat la casa pariurilor.

 

Știri relevante