Menu

Cat timp este valabil un bilet castigator la casa pariurilor

Cat timp este valabil un bilet castigator la casa pariurilor

Raspunsul la aceasta intrebare este ca, din punct de vedere legal, nu este stabilit un termen concret in acest sens, ci doar un punct din regulamentul de functionare al casei de pariuri care indica termenul dat. Astfel, termenul maxim acordat este de 30 sau 31 de zile si minim, chiar imediat dupa meci, daca acesta se termina inainte de ora inchiderii, dar maxim la ora 21, pentru ca, avand in vedere ca programul de functionare este pana la ora 22, casiera are de facut inchiderea pe ziua respectiva.

In cazul in care biletul este plasat on line, nu mai aveti de ce sa va faceti griji in privinta termenul in care puteti incass biletul, pentru ca, daca biletul este castigator, banii intra direct in cont.

In unelecazuri, termenul maxim ppoate fi si de 60 zile, iar daca nici in acest caz nu este rascumparat biletul, acesta este declarat pierdut.

Oricum, acest termen de 30-31 de zile maxim in care puteti revendica un eventual castig este un punct negative, penttru ca, de exemplu, daca plasati un bilet, acesta iese castigator, dar sunteti obligat sa plecati 2 -3 luni, ce se intampla?pierdeti banii castigati?acest lucru nu este in regula.

Se vehiculeaza multe idei despre valabilitatea unui bilet castigator la casa pariurilor, dar din experienta va spunem sa consultati regulamentul de joc si veti afla cu exactitate care este termenul maxim in care va puteti ridica un castig de pe un bilet jucat la casa pariurilor.

Știri relevante